Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Jakim jesteś znakiem zodiaku?
Nie wierzę w horoskopy, w gazetach czytam je tylko po to, by się pośmiać (taa, akurat wszystkie lwy na całym świecie będą mieć w tym tygodniu niespodziewanego gościa, a wszystkie raki, nawet te bezrobotne, dostaną awans w pracy...). Mój znak to ryby, ale gdybym urodziła się trzy dni później, byłabym baranem, a więc wychodzi na to, że miałabym zupełnie inną osobowość - bardzo ciekawe. ;)

Jako ryby, powinnam być:
- pełna empatii i współczucia - to się chyba zgadza;
- marzycielką, wiecznie bujającą w obłokach - bzdura;
- osobą kierującą się w życiu emocjami i intuicją - w żadnym wypadku;
- osobą uduchowioną, wierzącą w sny i wróżby - a skąd;
- niepoprawną romantyczką - no, może...;
- seksowną uwodzicielką - no jasne! Haha
  Odpowiedz
MissFuneral napisał(a):taa, akurat wszystkie lwy na całym świecie będą mieć w tym tygodniu niespodziewanego gościa, a wszystkie raki, nawet te bezrobotne, dostaną awans w pracy...
Przeczytaj sobie kiedyś horoskopy z 5 różnych gazet, gwarantuję dobrą zabawę :D
Zgadzam się w 100% z Miss.
Bzdura, bzdura i jeszcze raz - BZDURA.
W jaki sposób układ gwiazd może mieć wpływ na to jakim będę człowiekiem?
Jak pewnie zdążyliście zauważyć (zwracam się tu do bywalców) nie wierzę w żadne tego typu bzdury.
Nie ważne czy to horoskop, czy religia.
  Odpowiedz
  Odpowiedz
Hmm a jest taki znak ? w naszym zodiaku 12, jakieś ryby, wagi i inne barany, w chińskim tyle samo z bawołem, smokiem i małpą... ale bzdura hmm z jakiego to zodiaku bo nie wiem :P
  Odpowiedz
Jestem Bykiem, ale nie uznaje tego w żadnym wypadku. Cała ta astrologia to jedna wielka bzdura, a teraz nawet i komercja. Nie będę nikogo w tym uświadamiać i niech ludzie sobie myślą co chcą, to ich wybór. Wróżki pietruszki i ich karty tarota, zodiak i inne pierdoły. Ehh...
  Odpowiedz
7 grudnia - strzelec

a co słychać w grudniu ?

Grudzień
Wenus od 16.12 bardzo ci sprzyja. Nie zwlekaj, jeśli chcesz komuś zaimponować. Ktoś pomoże ci wyjaśnić miłosne wątpliwości.
  Odpowiedz
Ja jestem baranem (mam nadzieję, że tylko w horoskopie :P ) i wszystkie przypisywane temu znakowi główne cechy jak najbardziej u siebie odnajduję, co nie oznacza, że całej sprawy nie traktuję lekko z przymrużeniem oka. A co do astrologii i zapisanego w gwiazdach losu... Cóż, można być za, można być przeciw, ale jedno jest pewne - horoskopy z gazet nie mają nic wspólnego z astrologią ;)
  Odpowiedz
Ja jestem baranem ^^
  Odpowiedz
Ja mam Wogóle datę urodzenia fajną :P 8 Marzec :D
Czyli ryba ;)
A we mnie samym wilki dwa oblicze dobra oblicze zła
walczą ze sobą nieustannie wygrywa ten, którego karmię
  Odpowiedz
Urodziłam się 18 czerwca, więc mój znak zodiaku to Bliźnięta ;)
  Odpowiedz