Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Już po końcu świata! Jak się czujesz?
[Obrazek: 634412301889291634.JPG]

Kiedyś wieści o rychłym końcu świata pojawiały się raz na kilka lat. Ostatnio mamy istny wysyp apokaliptycznych wizji. Najbliższy koniec świata przepowiedziano na sobotę 21 maja!

Tydzień bez końca świata jest już niemal tygodniem straconym. W ostatnich dwóch miesiącach bezskutecznie anonsowano nasz koniec na tym padole już kilka razy. Jak będzie teraz?

Według amerykańskiego "proroka" Harolda Campinga koniec świata nastąpi dokładnie w sobotę o 18. Ta dokładna data i godzina to efekt jego obliczeń i analiz Biblii.

Armageddon ma zacząć się od fali potężnych trzęsień ziemi (w piątek zatrzęsła się już ziemia w Turcji). Ale uwaga - pożogę ma przeżyć około 2 proc. ludzkości! Nie mają się jednak zaliczać do szczęśliwców. Ci bowiem będą dziesiątkowani przez najróżniejsze zarazy. Ostateczny koniec świata planowany jest na 21 października 2011 roku.

Czy więc mamy przed sobą ostatnie chwile życie i pora okazać miłość bliźnim albo realizować swoje najskrytsze marzenia? Znawcy życiowych prawideł od dawna twierdzą, że trzeba żyć tak jakby każdy kolejny dzień miał być tym ostatnim!
  Odpowiedz
Heh nie ma to jak napisać posta o końcu świata po końcu świata:) Cóż, czekamy na kolejny "Koniec".
[Obrazek: 98687577.jpg]
[Obrazek: Polska_Flaga.gif] piszę poprawnie
"You think you know me..."

Odpowiedz
Ja właśnie doznaję trzęsienia ziemi bo siedzę na fotelu do masażu :D jak dla mnie to nawet fajny koniec świata :D
  Odpowiedz
Ile końców świata ja przeżyłem =] ho ho ho =]
[Obrazek: sygna4-1380474153.png]

Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach - to klęska.

Odpowiedz
Dzisiaj byłem w Lidlu i powiem wam zdziwiłem się - prawie cały market pełen ludzi robiących przeogromne zapasy - czegoś takiego nie widziałem od wielu lat.
Nie było żadnych promocji.
Zwykła sobota a ludzi tyle że do trzech kas należało stać w którejkolwiek z trzech dwudziesto-paro-metrowych kolejek.

Mam nadzieję że nie okaże się że data końca zostanie przesunięta na jutro bo jakiś starożytny uczony się pomylił.
  Odpowiedz