W 2007 roku razem z kumplem zakopaliśmy kapsułę czasu która miała zostać wykopana w dzień otwarcia EURO 2012 i tak też się stało
Zaraz z samego rana udaliśmy się na miejsce zakopaliska i udało się! Cała i zdrowa
Co prawda nie była ona jakaś ogromna z wielką ilością rzeczy tam schowanych ale gdy ją otworzyliśmy zdaliśmy sobie sprawę z tego jak bardzo zmieniliśmy się przez ten czas W środku był list napisany przeze mnie i przez niego w którym opisaliśmy nasze dotychczasowe życie. Po prostu łza się kręci i ciary przechodzą gdy się czyta coś co się napisało z myślą że zostanie zobaczone dopiero za kilka długich lat. Treści tutaj nie podam bo to zbyt prywatne sprawy. Jak dla mnie jest to coś niesamowitego i ekscytującego... Teraz mamy w planach zrobienie nowej tyle że dużo większej ale zostanie ona odkopana za bardzo bardzo długi czas kiedy już pewnie każdy z nas się ustatkuje i będzie prowadził własne prywatne życie hehe.
Teraz pytanie do Was, czy Wy również macie tego typu wspomnienia? Zakopaliście, odkopaliście a może dopiero odkopiecie, ponieważ Wam przypomniałem?
Czekam aż się podzielicie własnymi opowieściami
"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."