Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Kolejny oszust ??
Na 100% dla tych co kupili. Jak dla mnie to zwykły keylogger.
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga. 
Strona z tapetami na pulpit - polecam
No mi tez się tak wydaje bo jak by nabijał pkt to by sobie tyle pkt skumulował na chomiku że... a ten jeszcze sprzedaje za 250tys pkt .. powodzenia dla niego
Ciekawi mnie kiedy ludzie przestaną wierzyć w "darmowe punkty".
Przecież jeśli takie programy by istniały, to po co ten człowiek utrzymuje chomika i chce za program punkty?
Skoro tyle ich ma to po co sprzedawać program.

Ludzka naiwność nie zna granic ...
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
heh dzisiaj patrzę a chomik o nazwie Adryjan nie istniej, koleś zgarną pkt i usunął chomika nie zły cwaniaczek z niego
Pisałem z nim. Spytałem go jak program działa tzn co się pojawia w przelewach.
Odpisał, że nic się nie pojawia gdyż punkty się od razu pojawiają na chomiku.
Napisał wczoraj, że o 22.00 poda kupcom hasło do folderu z generatorem. Wybiła 22.00 i usunął konto.

Pewnie kogoś nabrał bo jak by nikt nie kupił to by jeszcze nie usunął.

Myślę, że temat z adryjan można "zamknąć" (nie dosłownie tematu proszę nie zamykać). Jak się pojawią kolejne podejrzane chomiki i programy dam znać, a tym czasem proszę oszczędzić zbędne posty w tym temacie.
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga. 
Miałbym prośbę aby w przyszłości założyć osobny wątek według schematu, opisać i umieścić w liście chomikowych oszustów. To będzie jeden z rodzajów oszustw i jednocześnie informacja dla nowych chomików.
[Obrazek: Oh_yes_its_free-1338710999.png] ftp://109.196.92.86/Poradniki
user: user
hasło: user

[Obrazek: Userbar-1340978593.png]
Używaj przycisku [Obrazek: postbit_reputation.gif] rozważnie!!!
Zamiast pisać post pod postem użyj przycisku [Obrazek: postbit_edit.gif]

ʎuмızp ozpɹɐq ʇsǝ! ʇɐıмş
Tutaj umieszczam tylko podejrzenia o oszustwo :)
Ten chomika Adryjan zmienił nazwę na " romanoxxx "
Narazie ma ustawione hasło, ale potem pewnie dalej bedzie kombinował i sprzedawał generator cwaniaczek :)
Wykradanie haseł dziś to pryszcz, a jak ktoś jest głupi to nawet antywirus i najlepsza zapora mu nie pomoże, bo nie ma przecież programów typu "FoolWall".:D
Odnośnie tej strony to wiem na jakiej zasadzie działa. Otóż ten kto ją zrobił zarabia na wyświetlaniu banerów na stronce to raz, a dwa to gdy rzekomo dodaje punkty to w zasadzie ładuje stos linków, które zapewne nabijają jakieś groszówki w buxach itp.