Kopanie Bitcoina już opłacalne nie jest, ale są nowe waluty szybko zyskujące na wartości takie jak Ethereum i zCash, które w ostatnich miesiącach mają kilkukrotny wzrost wartości. Dużo osób na świecie zaczęło się tym zajmować wykupując hurtowo karty graficzne ze sklepów.
Kopanie kryptowalut
|
Co myślicie o kopaniu kryptowalut? Ile trzeba zainwestować, żeby na tym zarobić?
Kopanie Bitcoina już opłacalne nie jest, ale są nowe waluty szybko zyskujące na wartości takie jak Ethereum i zCash, które w ostatnich miesiącach mają kilkukrotny wzrost wartości. Dużo osób na świecie zaczęło się tym zajmować wykupując hurtowo karty graficzne ze sklepów. Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
04.07.2017, 12:42
Poczytaj specjalistów z branży. Na YT ich sporo. Moim zdaniem, z tego co wyczytałem ostatnimi czasy, to wiele osób odradza inwestowanie. Duże wahania, niepewność zysku, ogólna nietrwałość.
Aczkolwiek to nie moja działka, więc nie opowiem Ci o szczegółach ![]()
04.07.2017, 13:09
Ja trochę bałbym się inwestować w nowe kryptowaluty, bo są mało znane i różne rzeczy mogą się z nimi dziać np. gwałtowny spadek wartości. Jeśli chodzi o bitcoiny, to podobno są na rynku dedykowane układy do ich kopania, ale ile są one warte to nie wiem.
04.07.2017, 22:58
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04.07.2017, 22:58 przez Swordancer.)
To się nigdy nie opłaca na dłuższą metę, może przez krótki czas, potem 5 dolarów dziennie max, to jest nic, a zużycie prądu, zakup sprzętu itd.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości