Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
17.08.2012, 00:15 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 17.08.2012, 17:54 przez enrique97.)
Cześć chciał bym wam pokazać fajna stronkę gdzie można wygrać ciekawe nagrody takie jak:
Doładowania Telefonu
Pieniądze
Pendrive
Słuchawki
Netbook Acer eMachines 355
X-BOX 360 SLIM 250GB
17.08.2012, 14:08 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 17.08.2012, 14:09 przez Fighte3r.)
To jest pewne closer09 . Zarejestrowałem się dałem lajki na fejsie a jeden lajk 5 pkt zrobiłem 5 lajków dostałem tylko jedyne marne 5 pkt ...
Po prostu nie warto i tyle . Nie polecam :bomba
(17.08.2012, 14:08)Wampir_sm napisał(a): To jest pewne closer09 . Zarejestrowałem się dałem lajki na fejsie a jeden lajk 5 pkt zrobiłem 5 lajków dostałem tylko jedyne marne 5 pkt ...
Po prostu nie warto i tyle . Nie polecam :bomba
Hmm ja jutro może będę miał 1tyś pkt zobaczymy czy doładują mi konto za 5zł
Z tego co widzę na innych forach to piszą że serwis jest wypłacalny oto dowód :
zobaczę co jutro, albo w Niedziele czy coś otrzymam czy nie