Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Ankieta: Czy spotkałeś się z oszustwem na chomikuj.pl
Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
Tak
71.23%
104 71.23%
Nie
28.77%
42 28.77%
Razem 146 głosów 100%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

Lista chomikowych oszustów
Witam.Mam Pytanie dot.jak mi się wydaje nie uczciwego chomika.Napisał do mnie chomik"free-sprawdziany"z propozycją bym się zarejestrował do gry "Travian"w zamian oferując 20000 tyś.punktów.Zrobiłem o co prosił 19 maja.Napisałem już do niego na PW kilka razy i do dzisiaj cisza i żadnych punkt.Poradź co zrobić,czy to tak na sucho uchodzi czy można coś z tym zrobić.Pozdrawiam.
(30.05.2011, 19:06)cyryl43 napisał(a): Witam.Mam Pytanie dot.jak mi się wydaje nie uczciwego chomika.Napisał do mnie chomik"free-sprawdziany"z propozycją bym się zarejestrował do gry "Travian"w zamian oferując 20000 tyś.punktów.Zrobiłem o co prosił 19 maja.Napisałem już do niego na PW kilka razy i do dzisiaj cisza i żadnych punkt.Poradź co zrobić,czy to tak na sucho uchodzi czy można coś z tym zrobić.Pozdrawiam.

Potwierdzam sprawdziłem tego chomika, za rejestrację przesyła 25.000 punktów - Punktów nie dostałem do dnia dzisiejszego.

[Obrazek: oszuste.png]

UWAGA KOLEJNY MEGA OSZUST :

[Obrazek: 100ty.png]

Link do posta na naszym Forum.

Link do chomika oszusta ( zgłaszajcie Administracji chomikuj.pl )

Kolejny oszust http://chomikuj.pl/twardy1252 wystarczy wejśćna jego chomika a waszym oczom ukaże sie 502 dowody że ten chomik jest oszustem
(02.06.2011, 16:02)krystian1252 napisał(a): Kolejny oszust http://chomikuj.pl/twardy1252 wystarczy wejśćna jego chomika a waszym oczom ukaże sie 502 dowody że ten chomik jest oszustem

O matko! zalazł koleś za skórę :diabel:
(03.06.2011, 02:02)adam-as napisał(a):
(02.06.2011, 16:02)krystian1252 napisał(a): Kolejny oszust http://chomikuj.pl/twardy1252 wystarczy wejśćna jego chomika a waszym oczom ukaże sie 502 dowody że ten chomik jest oszustem

O matko! zalazł koleś za skórę :diabel:

O tym chomiku było już głośno w tym temacie :D kilka stron wstecz :D

Patrzcie ten folder dodany przeze mnie :D http://chomikuj.pl/twardy1252/Lista+Chom...ust*c3*b3w :D:D:D:D:D:D:D:D
Kolejny oszust !!!!!!!! : chomik FanClubGeralt
[Obrazek: ScreenHun_hesxhqn.gif]
[Obrazek: Kd6SQvD.png]
[Obrazek: beztytuu3xr.jpg]
chomiczek-soft oszust trojany i zahaslowane pliki do ktorych nie dostaniesz hasla
a jak wpiszesz komentarz zaraz go kasuje i ci zablokuje
zobaczcie jakie programy mam nowosc

Chomik communicator

Chomik Communicator - jest programem poszerzającym możliwości standardowego Chomik Boxa o komunikator audio-video, dzięki któremu użytkownicy chomika będący aktualnie online mogą się wzajemnie komunikować. Oparty całkowicie na komunikatorze GPL. Dołączona wtyczka do Firefoxa oraz film z instrukcją instalacji i użytkowania. Polecam!

[Obrazek: 11111111111111111111111i.jpg]

[Obrazek: 43880872.jpg]

Też trafiłem na tego oszusta
dodałem komentarz ale został skasowany a ja zablokowany

jak można tak oszukiwać ludzi za kilka tys. punktów

[Obrazek: Arek.B.gif]
Witajcie kolejny oszust na chomikuj i przykrością muszę stwierdzić że to ja byłem jego ofiarą chomik o nazwie marcinbmw0 sprzedaje punkty za doładowanie i ja niestety się skusiłem jest to przestroga dla innych nie dajcie sie nabrać poniżej zrzuty z ekranu
[Obrazek: 1_hwrnehs.jpg]
wysłałem kod i za chwile zostałem zablokowany przez niego
[Obrazek: 2_hwrnexp.jpg]