Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Mała liczba wejść
Na swoim chomiku mam bardzo dużo plików powrzucanych (zachomikowanych od innych mój max. upload 64KB/s) Dziennie dostaję tylko po 100, 200, nieraz 500 pkt. Czy moglibyście coś poradzić żeby więcej osób pobierało moje pliki? Tutaj link do chomika:
[Obrazek: AdamPolska.gif]
  Odpowiedz
Reklamy, reklamy i jeszcze raz reklamy. Dziennie 500-2000 reklam w CHR rozsyłaj, poza tym kup sobie miejsce VIP u kilku osób. No i nie masz maniaca ani wyróżniającego się avatara - nie wiem jak wygląda twoja reklama w CHR, ale bez czegoś, co zachęci/zainteresuje ludzi nie masz szansy się wybić.
  Odpowiedz

Jak dużo chomikujesz spróbuj się dogadywać abyś chomikował czyjeś pliki w zamian za coś np. za wymianę avatara u danego chomika.
  Odpowiedz
ja też miałem na początku po 100-700pkt trochę reklamy i jest już super
Piszcie poprawnie, używajcie (ż, ó, ł, itd) :) Podam przykład:
,,Robić komuś łaskę" a ,,Robić komuś laskę" to całkiem inne znaczenie :D
  Odpowiedz
a mam takie pytanie. Co to jest to CHR? A jak wysyłać 500-1500 reklam dziennie? Po 20 reklamach programy dają blokadę na kod captcha a samemu ręcznie po prostu to jest zbyt uciążliwe. Po za tym jak mam wykupić vipa przy moich dochodach punktów? :D
  Odpowiedz
Oto kilka wątków, które mogą okazać się pomocne:

Jak reklamować chomika?
Na jakich chomikach się reklamować?
Zdobywanie punktów - poradniki
Czy macie pomysły jak rozreklamować Chomiczka
Jak zwiększyć popularność?
Jak zwiększyć popularność swojego chomika?
Problem z popularnoscią na chomiku

Nie ma sensu dublować tylu wątków.
  Odpowiedz