Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Moja galeria
Tutaj to normalnie arcydzieło, też jestem pod wrażeniem, twoich umiejętności.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. 
  Odpowiedz
(27.10.2012, 19:31)Suicider napisał(a): Kolega wyżej ma rację, zdjęcia z pierwszej galerii niektóre mają złe proporcje odnośnie twarzy i ,,dziwny'' światłocień.
Niektóre prace są imponujące, w niektórych za bardzo skupiłeś się na szczegółach a nie na zachowaniu odpowiednich proporcji :)
Ja ,,podobno'' też dobrze rysuję ale ty na pewno jesteś wyżej. Te włosy.... Opanowałeś nieźle dodawanie cienia. Spokojnie możesz zaczynać z 3d. Dodam że jestem na architekturze i sporo uczyłem się o technikach barwnych i proporcjach :D

Masz rację proporcje to mój słaby punt.
Wdzięczność - najpiękniejcza waluta na świecie.
Jeśli masz szybkie łącze i chcesz ściągać z kilkudziesięciu serwerów uploadowych bez limitu prędkości, przetestuj TO:
[Obrazek: new_400x50.jpg]
  Odpowiedz
O Stary! Twoje prace robią naprawdę wrażenie! :)

Przy niektórych trzeba się zastanowić chwilę, czy to szkic, czy może już czarnobiałe zdjęcie...
  Odpowiedz
Artysta! :D
Chciałbym tak potrafić :)
[Obrazek: Polska_Flaga.gif] piszę poprawnie
  Odpowiedz
Skasowało różne portale z galeriami wiec podaje nowego linka
https://www.deviantart.com/polx02
Wdzięczność - najpiękniejcza waluta na świecie.
Jeśli masz szybkie łącze i chcesz ściągać z kilkudziesięciu serwerów uploadowych bez limitu prędkości, przetestuj TO:
[Obrazek: new_400x50.jpg]
  Odpowiedz