Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Moja strona. Proszę o opinie i porady.
[Obrazek: 00SjJUb.png]
Nie zwracaj uwagi na czcionke, nierówności brak proporcji itp bo chodziło mi aby Ci pokazać an czym polega nowoczesny wygląd. Do tego proponuje Ci zamiast stosować px w szerokości rób % aby strona była responsywna :)
[Obrazek: 7HOfJI1.png]
Niedostępny
  Odpowiedz
No.. na dobrą sprawę, różnicę widzę tylko w tym, że u mnie menu i stopka nie są rozciągnięte na 100% i mam drobne zaokrąglenia.
A co do %, to wiem o tym. Tylko pierwsze chce, żeby wizualnie wszystko było dograne.
  Odpowiedz
Nie o to chodzi... Chodzi o to, że nie trzeba dodawał tysiąca cieni obrazków aby wszystko ładnie wyglądało, bo prostota jest najpiękniejsza :)
[Obrazek: 7HOfJI1.png]
Niedostępny
  Odpowiedz
No dobrze. Ale jeżeli chodzi o to, to przecież na mojej stronie nie ma jakiejś abstrakcji.
  Odpowiedz
Możecie wejść na stronę http://biblioteka.zst.lezajsk.pl zrobić screena i wystawić? Chcę zobaczyć jak wyświetla się strona na różnych rozdzielczościach.
Napiszcie też jaką rozdzielczość macie :)
  Odpowiedz
Rozdzielczość 1024x600 na 7-calowym ekranie tabletu (Galaxy tab 3)
[Obrazek: MJoq0GJl.jpg]

Jutro wrzucę jeszcze screena z komputera.

Odpowiedz
Screen: http://s1.postimg.org/8xg4la9k25/Screens..._33_55.png
Chyba 9 cali ale nie pamiętam.
Niedostępny
  Odpowiedz
Bardzo ładna strona, wykonanie perfecta. Ogólnie zacząłem korzystać, polecam :)
10/10
  Odpowiedz
(19.08.2016, 10:15)OPENBOARD napisał(a): Bardzo ładna strona, wykonanie perfecta. Ogólnie zacząłem korzystać, polecam :)
10/10

[Obrazek: e498f777979e.png]

Oczywiście nie odbiegając od tematu, świetna strona często korzystam z biblioteki w Leżajsku. Ładne tło, bardzo ciekawa lista książek generalnie widać że to profesjonalna robota. Oczywiście strona napisana w najnowszych standardach, dopasowana do urządzeń mobilnych. Polecam tego allegrowicza.
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
  Odpowiedz