2. Counter-Strike 1.6
3. Saint Row 3 i 2
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Najbardziej wciągająca gra dla was w jaką graliście?
|
03.12.2012, 13:11
1. Tibia - 8 lat z przerwami
![]() ![]() 2. Counter-Strike 1.6 3. Saint Row 3 i 2 Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
03.12.2012, 13:36
1.Wiedźmin : Edycja Rozszerzona grałem w nią 3 lata (Teraz znam całą fabułę na pamięć
![]() 2.Assassin's Creed 2 świetna wciągająca fabuła. 3.Frater i Assassin's Creed 3. 4.Jade Empire. 5.Guitar Hero.
04.02.2013, 23:30
Gra która "wciągnęła" mnie na dłużej to Skyrim . Moim zdaniem jak na razie najlepsza z serii The Elder Scrolls . Tym którzy się z nią jeszcze nie zetknęli postaram się ją trochę przybliżyć.
![]() Zabawę zaczynamy od stworzenia naszego wirtualnego alter-ego. Do wyboru jest dziesięć różnorodnych ras. W Skyrim pojawia się nowy system walki, który jest bardziej dynamiczny i jednocześnie wymaga myślenia taktycznego. Gra oferuje możliwość zwiedzania olbrzymiego wirtualnego świata, w którym znajdziemy m.in. pięć dużych miast i setki podziemi, ruin, jaskiń, itd.. Spotkać można rozmaitej maści przeciwników w postaci uzbrojonych bandytów czy legendarnych stworów. Gra zrobiona bardzo ładnie pod względem wizualnym . Ciekawe zadania nie polegające jedynie na bezmyślnym machaniu mieczem . Ogólnie klimat gry bardzo przypadł mi do gustu . Co prawda już dawno skończyłem główny wątek gry , ale to wcale nie oznacza końca zabawy ponieważ różnych zadań pobocznych jest mnóstwo !. Co jakiś czas ukazują się nowe dodatki , które wnoszą nowe zadania , nowe wątki i zupełnie nowe lokacje. Do tej pory wyszły trzy dodatki : Dragonborn, Dawnguard, Hearthfire . Ostatnio zacząłem się bawić w dodawanie różnego rodzaju modów dzięki którym można znacznie uatrakcyjnić grę . Poniżej parę moich screenów z gry . ![]() Wirtualny świat w jakim się poruszamy jest bardzo urozmaicony ![]() ![]() Obszar mapy po której się poruszamy jest tak wielki że zmiany klimatu są nieuniknione. ![]() ![]() Podczas gry można też podróżować z towarzyszem którego można po prostu wynająć, albo też wyrazi chęć przyłączenia się jeśli się z nim zaprzyjaźnimy . Ja wybrałem drugą opcję i zamiast towarzysza mam towarzyszkę . Jakoś tak przyjemniej jest ![]() ![]() Ten filmik przybliży wam trochę klimat gry: ![]()
Ojoj ;D ile wy macie tych gierek na swoich kontach
![]() Gdy miałem 11-12 lat tibia zawitała na moim komputerze sporo czasu przy niej spędziłem. Następne lata to gothic setlers no i pierwsze gta. Co prawda nie można zapomnieć o grach telewizyjnych <3 kasetki do tej pory mam. Następnie grałem w Twierdze. MoH itp Najdłużej przytrzymał mnie Minecraft . Nie piszcie że to gra dla dzieci. Wręcz przeciwnie. Do Minecraft'a można dogrywać różne modyfikacje co sprawia że gra nie ma ograniczeń . Aktualnie mam serwer w którym budujemy atomówkę ![]() ![]() ![]()
10.02.2013, 17:21
Wciągające gry, sporo tego było wymienię najciekawsze.
ich opisywał. Podałem te które godne są zauważenia w ciągu 2 lat. Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
11.11.2017, 12:50
Sporo było takich gier, ale absolutna topią moich najbardziej wciągających gier to:
BioShock Skyrim - chyba najbardziej ze wszystkich, bo wyłączyłam się z życia na 4 miesiące. Ale na studiach wolno. NotAion - gram od kilku lat, wyciągnęli esencje gry z oryginalnego Aiona, czyli pvp, ile grasz tak się ubierasz, maksymalny lvl na starcie, żadnego tam pve, to znaczy można, ale na szczęście nie trzeba.
13.11.2017, 21:05
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13.11.2017, 21:07 przez _Magnolia_.)
"Dreamfall: The Longest Journey"
![]() Edit: i jeszcze "Life is Strange"! Ale ona grała mi na emocjach, choć nie potrafię zaakceptować, że trzeba było wybrać koniecznie jedno z tych 2 zakończeń, jedno gorsze od drugiego.
13.02.2018, 15:58
Gry z którymi spędziłem najwięcej czasu:
- Tibia - kilka lat grania non stop, czasy podstawówki i gimnazjum - CS 1.6 - też kilka lat, ale nie tak długo jak poprzednik. Czasy gimnazjum. - seria Gothic - moja gra życia. 1, 2 i 3 część przeszedłem na wszystkie możliwe sposoby po kilkanaście razy <3 - Fable Zapomniane Opowieści - całą grę też przeszedłem kilkanaście razy i czuję, że mógłbym zagrać jeszcze raz, nawet dziś - seria Half Life - jedynkę z dodatkami przechodziłem wiele razy, dwójkę trochę mniej, ale do dziś lubię do niej wracać
26.04.2018, 23:07
World of Warcraft... Pochłonęła ładny kawałek mojego życia.. I wszystko przez obecnego meża..
Ale.. dzięki niej tez mamy kilka fajnych znajomości, które trwają mimo końca gry ![]() |