2. Counter-Strike 1.6
3. Saint Row 3 i 2
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Najbardziej wciągająca gra dla was w jaką graliście?
|
03.12.2012, 13:11
1. Tibia - 8 lat z przerwami i nie wstydzę się tego, bo dzięki tej grze nauczyłem się perfekcyjnie angielskiego
2. Counter-Strike 1.6 3. Saint Row 3 i 2 Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
03.12.2012, 13:36
1.Wiedźmin : Edycja Rozszerzona grałem w nią 3 lata (Teraz znam całą fabułę na pamięć )
2.Assassin's Creed 2 świetna wciągająca fabuła. 3.Frater i Assassin's Creed 3. 4.Jade Empire. 5.Guitar Hero.
04.02.2013, 23:30
Gra która "wciągnęła" mnie na dłużej to Skyrim . Moim zdaniem jak na razie najlepsza z serii The Elder Scrolls . Tym którzy się z nią jeszcze nie zetknęli postaram się ją trochę przybliżyć.
The Elder Scrolls V: Skyrim to kolejna część serii cRPG autorstwa zespołu Bethesda Softworks. Ponownie odwiedzamy w niej kontynent Tamriel, a fabuła tym razem obraca się wokół powrotu do tej krainy pradawnej rasy smoków. Zabawę zaczynamy od stworzenia naszego wirtualnego alter-ego. Do wyboru jest dziesięć różnorodnych ras. W Skyrim pojawia się nowy system walki, który jest bardziej dynamiczny i jednocześnie wymaga myślenia taktycznego. Gra oferuje możliwość zwiedzania olbrzymiego wirtualnego świata, w którym znajdziemy m.in. pięć dużych miast i setki podziemi, ruin, jaskiń, itd.. Spotkać można rozmaitej maści przeciwników w postaci uzbrojonych bandytów czy legendarnych stworów. Gra zrobiona bardzo ładnie pod względem wizualnym . Ciekawe zadania nie polegające jedynie na bezmyślnym machaniu mieczem . Ogólnie klimat gry bardzo przypadł mi do gustu . Co prawda już dawno skończyłem główny wątek gry , ale to wcale nie oznacza końca zabawy ponieważ różnych zadań pobocznych jest mnóstwo !. Co jakiś czas ukazują się nowe dodatki , które wnoszą nowe zadania , nowe wątki i zupełnie nowe lokacje. Do tej pory wyszły trzy dodatki : Dragonborn, Dawnguard, Hearthfire . Ostatnio zacząłem się bawić w dodawanie różnego rodzaju modów dzięki którym można znacznie uatrakcyjnić grę . Poniżej parę moich screenów z gry . Walka ze smokami to główny wątek tej gry. Wirtualny świat w jakim się poruszamy jest bardzo urozmaicony Miasto Biała Grań nocą. Wnętrze pałacu. Obszar mapy po której się poruszamy jest tak wielki że zmiany klimatu są nieuniknione. Podczas gry można też podróżować z towarzyszem którego można po prostu wynająć, albo też wyrazi chęć przyłączenia się jeśli się z nim zaprzyjaźnimy . Ja wybrałem drugą opcję i zamiast towarzysza mam towarzyszkę . Jakoś tak przyjemniej jest . Ten filmik przybliży wam trochę klimat gry:
Ojoj ;D ile wy macie tych gierek na swoich kontach .
Gdy miałem 11-12 lat tibia zawitała na moim komputerze sporo czasu przy niej spędziłem. Następne lata to gothic setlers no i pierwsze gta. Co prawda nie można zapomnieć o grach telewizyjnych <3 kasetki do tej pory mam. Następnie grałem w Twierdze. MoH itp Najdłużej przytrzymał mnie Minecraft . Nie piszcie że to gra dla dzieci. Wręcz przeciwnie. Do Minecraft'a można dogrywać różne modyfikacje co sprawia że gra nie ma ograniczeń . Aktualnie mam serwer w którym budujemy atomówkę niedługo pojawi się info i jak by ktoś chciał się przyłączyć to zapraszam
10.02.2013, 17:21
Wciągające gry, sporo tego było wymienię najciekawsze.
ich opisywał. Podałem te które godne są zauważenia w ciągu 2 lat. Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
11.11.2017, 12:50
Sporo było takich gier, ale absolutna topią moich najbardziej wciągających gier to:
BioShock Skyrim - chyba najbardziej ze wszystkich, bo wyłączyłam się z życia na 4 miesiące. Ale na studiach wolno. NotAion - gram od kilku lat, wyciągnęli esencje gry z oryginalnego Aiona, czyli pvp, ile grasz tak się ubierasz, maksymalny lvl na starcie, żadnego tam pve, to znaczy można, ale na szczęście nie trzeba.
13.11.2017, 21:05
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13.11.2017, 21:07 przez _Magnolia_.)
"Dreamfall: The Longest Journey" te miejsca, te postacie, historia, wszystko pokochałam.
Edit: i jeszcze "Life is Strange"! Ale ona grała mi na emocjach, choć nie potrafię zaakceptować, że trzeba było wybrać koniecznie jedno z tych 2 zakończeń, jedno gorsze od drugiego.
13.02.2018, 15:58
Gry z którymi spędziłem najwięcej czasu:
- Tibia - kilka lat grania non stop, czasy podstawówki i gimnazjum - CS 1.6 - też kilka lat, ale nie tak długo jak poprzednik. Czasy gimnazjum. - seria Gothic - moja gra życia. 1, 2 i 3 część przeszedłem na wszystkie możliwe sposoby po kilkanaście razy <3 - Fable Zapomniane Opowieści - całą grę też przeszedłem kilkanaście razy i czuję, że mógłbym zagrać jeszcze raz, nawet dziś - seria Half Life - jedynkę z dodatkami przechodziłem wiele razy, dwójkę trochę mniej, ale do dziś lubię do niej wracać
26.04.2018, 23:07
World of Warcraft... Pochłonęła ładny kawałek mojego życia.. I wszystko przez obecnego meża..
Ale.. dzięki niej tez mamy kilka fajnych znajomości, które trwają mimo końca gry |