Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Najbardziej wciągająca gra dla was w jaką graliście?
Adam patrząc na screeny gra jest ciekawa chyba pobiorę:P
  Odpowiedz
Mnie kiedyś strasznie wciągnął CS i grywałem w niego całymi dniami, teraz mam przerwe i pogrywam w MOH 2010 oraz Metro2033, te gry wciągnęły mnie najbardziej ze wszystkich które mam.
  Odpowiedz
To i ja też dodam coś od siebie.
Bo widzę, że o tej grze nikt nie napisał.

Moją ulubioną gierką do której często wracam jest Colin McRae Rally 2. Pomimo, że jest stara i już nie dorównuje innym samochodówkom to uwielbiam do niej wracać.
  Odpowiedz
Poza grami MMO RPG ... polecam wszystkim serie Gothic :D Obecnie gram w 4 część Arcania:) jakby coś to proszę pytać.
Zapraszam na mojego chomika: http://chomikuj.pl/kapox :)
  Odpowiedz
a mnie najbaridziej wciaga Minecraft
  Odpowiedz
Ja to z reguły kiedy gram w nową grę to poświęcam na nią duużo czasu, ale też szybko mi się nudzą. Jest jednak kilka tytułów, które przyciągneły mnie do komputera bardziej, niż inne.

-Europa Universalis/Europa Universalis 2 - Bite 2 miesiące rozgrywek przed deinstalacją
-Hearts of Iron/HoI:2/HoI2:Armageddon - to samo, grywałem z niewielkimi przerwami przez miesiące
-seria Championship Manager i Football manager, wszystkie wersje od CM01/02 po FM2011 -co roku kupuję nową edycję i spędzam przy niej dobre pół roku, czasem cały miesiąc dzień w dzień, w domu i w pracy. Po prostu uwielbiam to. Do swojego ulubionego CM03/04 wracam co jakiś czas od prawie ośmiu lat :)
  Odpowiedz
A jeszcze nikt nie wspomniał o bardzo fajnej grze RPG : Fable the lost chapters - Fable zapomniane opowieści
Przeszłem ją chyba 4 razy i potrafie w nią grać całymi dniami .
Jej plusy to :
+ Bardzo wciągająca fabuła
+ Bardzo małe wymagania
+ Ciekawe pojedynki
+ I nie będe wymieniał bo jest gra jak dla mnie po prostu zajeb**** !!!!!! :)
Minusów jak dla mnie gra nie ma :)
A tutaj screeny z gry :
[Obrazek: fable-lost-chapters.jpg]
[Obrazek: Fable-The-Lost-Chapters%20141124,1.jpg]
[Obrazek: fable-the-lost-chapters-20050913105009153.jpg]
[Obrazek: 8_20_2007_3_29_58_AM.jpg]
[Obrazek: 926702_20050823_screen003.jpg]
[Obrazek: fable-the-lost-chapters-20050727105743484.jpg]
[Obrazek: 2006-08-24%2015.45.34.jpg]
Polecam tą gre !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)
[Obrazek: Kd6SQvD.png]
  Odpowiedz
Fable rzeczywiście jest przyjemna (fajna fabuła i muzyka), też polecam (również FABLE 2 I FABLE 3 na XBOX 360), ale najlepsze gry w jakie grałEm, które miażdżą konkurencję klimatem to:

ZELDA : OCARINA OF TIME na NINTENDO 64
SHADOW OF THE COLOSSUS na PS2
FINAL FANTASY X na PS2

Oczywiście gry na PC typu mmorpg też strasznie uzależniają, najlepsze jakie widziałęm to:

AION
i
LINEAGE 2
Wdzięczność - najpiękniejcza waluta na świecie.
Jeśli masz szybkie łącze i chcesz ściągać z kilkudziesięciu serwerów uploadowych bez limitu prędkości, przetestuj TO:
[Obrazek: new_400x50.jpg]
  Odpowiedz
Oczywiście minecraft i Warcaft(wszystkie części)
[Obrazek: 7HOfJI1.png]
Niedostępny
  Odpowiedz
Gry od których nie mogłem się oderwać to Lineage 2 (grałem ponad 2 lata na kilku privach) ,WoW (grałem ok roku na MagicWoW) no i Killzone 2 w którego aktualnie pogrywam już od jakieś 4-5 miechów ;)

Gier z PSX czy PS2 nie będę wymieniał bo tam co 2 była niesamowicie wciągająca :)
  Odpowiedz