Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Najbardziej wciągająca gra dla was w jaką graliście?
Ja cały czas gram tylko w Call of Duty 4 teraz głownie w multi bo singla przeszedłem już 8 razy:)
  Odpowiedz
believe&betrayal

praktycznie nie odeszłam od komputera póki jej nie przeszłam:D
  Odpowiedz
Mnie ostatnio bardzo wciąga MINECRAFT.
opis:
[Obrazek: 150px-Minecraft_logo.png]
Minecraft jest sandboksową grą stworzoną przez Markusa Perssona, założyciela Mojang AB, zainspirowanego Infiniminerem. Prace nad grą rozpoczęły się w okolicach 10 maja 2009 roku. Gra polega na tworzeniu oraz usuwaniu bloków różnego typu na trójwymiarowej mapie. Gracz wciela się w postać, która potrafi niszczyć oraz tworzyć bloki, formować niepowtarzalne struktury nie tylko w grze jednoosobowej, ale również na wielu serwerach multiplayer w dostępnych kilku trybach gry.

Minecraft jest obecnie w fazie beta, dostępny za €14,95 (±60 zł). Gdy zostanie wydana wersja stabilna cena podniesie się do €20 (±78 zł). W trybie dla jednego gracza (Beta) oraz grze wieloosobowej (Beta) po zakupie można grać w przeglądarce na oficjalnej stronie oraz w kliencie gry, który można pobrać również z oficjalnej strony. Tryb Classic jest dostępny dla graczy za darmo. Kupno gry pozwala na dożywotnie pobieranie aktualizacji gry.
[Obrazek: boxshotg.jpg]
[Obrazek: animals.png]
[Obrazek: synngaa.png]
Pomogłem ? - Kliknij przycisk 'Reputacja'
  Odpowiedz
Tez bym zagral w minecrafta to mi nie idzie :(:(
  Odpowiedz
Grand Theft Auto IV to dla mnie wciągająca gierka fajna,fajna grafa wszystko realistyczne np. wsiadam do swojego samochodu stoi koło mnie policja jakiś koleś wywleka mnie z tego samochodu i próbuje odjechać , ale mu się nie udało policjant wysiadł z samochodu i wyciągnął pistolet podbiegł do złodzieja wycelował w niego kazał uklęknąć i skuł go i wsadził do radiowozu odjechali na syrenach a ja sobie też spokojnie odjechałem:D Przeszedłem ją całą na konsole (ps3) fajna gierka.
  Odpowiedz
Zdecydowanie Gta IV (oczywiście granie na full detalach)

Opis gry
Głównym bohaterem gry jest Niko Bellic, weteran wojenny z Serbii. Przyjeżdża do Ameryki zachęcony listami od swojego kuzyna Romana, który opowiada mu w nich o "amerykańskim śnie". Na miejscu okazuje się, że Roman nie jest wcale milionerem, tylko właścicielem upadającej firmy taksówkarskiej.

Roman staje się pierwszym zleceniodawcą głównego bohatera i zapoznaje go z lokalnym światkiem przestępczym. W miarę postępu w grze poznajemy nowe postacie, które zazwyczaj mają dla nas jakieś zlecenie. Gracz może kontaktować się z nimi zarówno osobiście, jak i za pośrednictwem telefonu komórkowego (za jego pomocą uruchamiany jest również tryb multiplayer). Akcja gry rozwija się w zależności od podejmowanych decyzji i kolejności wykonywania otrzymanych zadań. Pozwala to graczowi wpływać na bieg aktualnych zdarzeń oraz zachęca go do ponownego rozpoczęcia zabawy.

Wykonując konkretną misję należy najpierw dotrzeć do celu, zaznaczonego na mapie miasta. Trasę pokonuje się pieszo, taksówkami, bądź skradzionym pojazdem, wśród których znajdują się m.in. motocykle oraz samochody ciężarowe bądź osobowe. Tradycyjnie w czasie jazdy ma się sposobność słuchania wybranej przez siebie stacji radiowej, emitującej licencjonowane utwory. Jedną z zaimplementowanych rozgłośni prowadzi Lazlow, znany z wcześniejszych odsłon serii. Po dotarciu na wyznaczone miejsce niejednokrotnie trzeba zmierzyć się z licznymi oponentami – w tym celu można skorzystać z zaoferowanego arsenału broni (m.in. pistolety i różnego rodzaju karabiny).

Screeny:

[Obrazek: grand-theft-auto-iv-20080423022804234.jpg]

[Obrazek: grand-theft-auto-iv-20080421100438324.jpg]

[Obrazek: 3488gtaivnikoarmedfg1.jpg][Obrazek: 120100609153850.jpg]

Najbardziej uwielbiam multi jest za***e. Z innych gier to hm...
Medal of Honor 2010 - zdecydowanie za krótka fabuła
Mafia 2 - grafika zbliżona do Gta IV
Call of Duty Black Ops - nie ma co opisywać
F1 2010 - wyścigi formuły 1
  Odpowiedz
Dla mnie to Wiedżmin 2 ;Zabójcy Królów i Assassin's Creed 2
  Odpowiedz
Dla mnie : Fable The Lost Chapters
Jak dla mnie zarypiście dobrana muzyka do gry, czuje się jej klimat, bardzo wciągająca fabuła :)
[Obrazek: Kd6SQvD.png]
  Odpowiedz
Dla mnie oczywiście cała seria Dawn of War
Teraz zrobili ze strategii grę akcji :D
[Obrazek: Nwc7AWP.png]
Sygnatura wykonana przez: Rafal07000
  Odpowiedz
Najwięcej godzin spędziłem przy GTA: San Andreas i GTA IV. Później w moje ręce wpadła książka Assassin's Creed: Renesans. Po przeczytaniu postanowiłem zapoznać się z grą Assassin's Creed II, Brotherhood i Revelations, teraz czekam na AC3 (nie grałem tylko w pierwszą część).
الرمال والشمس والعطش
  Odpowiedz