Najlepsza składanka rockowa
|
20.09.2012, 22:28
Macie jakieś swoje ulubione składanki rockowe? Zauważyłem tu parę osobistości z pojęciem muzycznym. Cos polecicie?
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
21.09.2012, 10:33
Moje typy na składanę z lat '80 i '90
![]() 1. AC/DC - TNT 2. Guns N' Roses - Sweet Child O' Mine 3. Aerosmith - Dream On 4. Sex Piostols - (I'm not your) steeping stone 5. Led Zeppelin - Stairway to Heaven 6. Turbo - Dorosłe dzieci 7. Metallica - Nothing Else Matters 8. Joan Jett - I love rock n' roll 9. Bon Jovi - Always 10. Pearl Jam - Sad 11. Rolling Stones - Angie 12. Europe - Final countdown
21.09.2012, 15:03
Jeśli chodzi o składanki, to takowych nie posiadam, tylko płyty pojedyńczych wykonawców.
Z polskich to słuchałem Polskich Ballad Rockowych. Jest ich tam chyba z 5 części. Składanki wychodzą prawie non stop, tak jak płyty niektórych wykonawców typu The Best Of, lub Greatest Hits. Chciałbym żeby powstała kiedyś taka dobra składanka z gatunku Melodic Death Metal lub Metalcore ![]() Może ktoś tutaj by zapodał taką jakąś jego listę na taką składankę? ![]() ![]()
22.09.2012, 02:41
![]() 80 min klasyki rocka non-stop . Moja ulubiona składanka . Wrzuciłem ją wczoraj na chomika jeśli ktoś zainteresowany . ![]() ROCKISNOTDEAD napisał(a):Chciałbym żeby powstała kiedyś taka dobra składanka z gatunku Melodic Death Metal lub MetalcoreDokładnie. Ja również bym tego chciał. ![]() ____________________________________ Hans: Aby nie robić off'a tutaj zamieszczam Ci kilka corowych kawałów, które mogą Cię zaciekawić ![]() |