Ja ze swojej strony mogę polecić Hosting iq.pl. Profesjonalne serwery, szybka pomoc, i co najważniejsze niskie ceny.
Pozdrawiam.
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Najlepsze płatne Hostingi stron WWW
|
Witam, proszę o umieszczanie w tym wątku waszych propozycji i opinii na temat najlepszych płatnych Hostingów WWW.
Ja ze swojej strony mogę polecić Hosting iq.pl. Profesjonalne serwery, szybka pomoc, i co najważniejsze niskie ceny. Pozdrawiam. Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
04.07.2012, 10:31
Ja korzystam z 2hi.pl
Dużo na ten tema nie powiem, bo znać się nie znam.Ale wszystko śmiga jak powinno, obsługa jak najbardziej profesjonalna, więc polecić mogę ![]()
Linuxpl.com
Szybki hosting, przyjazna obsługa. Bardzo szybko odpowiadają na GG, szybko reagują na zgłaszane problemy. Dbają po prostu o swój interes. W panelu zarządzania niemal zawsze dostępna jest przynajmniej jedna osoba (zazwyczaj 2-3). Uptime hostingu waha się w granicach 99,80 - 99,96% więc wynik bardzo dobry. Polecam.
Swoje strony hostuje na serwerach firmy pdg.pl
Szybki, stabilny, profesjonalny hosting. Obsługa bardzo pomocna, w każdej sytuacji można liczyć na pomoc z problemem kontaktując się przez gg czy maila. Za darmo przenieśli mi strony z poprzedniego serwera ![]()
03.10.2012, 09:36
polecałbym hosting "xaa.pl"Szybki i stabilny hosting WWW na Twoją stronę internetową
2. Płatność za pomocą SMS'a lub przelewem/kartą 3. Sześć zróżnicowanych pakietów do wyboru 4. Krótki adres w .xaa.pl za darmo 5. Mysql, php, cPanel, fantastico 6. Aktywacja w 5 minut
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Dla mnie najlepsze płatne to ovh.
03.11.2012, 23:37
Ja używam ProSerwer.pl (xaa.pl) i jestem zadowolony
![]()
15.01.2013, 22:48
A ja polecam www.2hi.pl
Solidna firma, z wyrobioną już marką. Hosting niezawodny i wydajny, generalnie jestem bardzo zadowolony ![]()
11.12.2014, 19:46
Od kilku lat na Firehost - zero problemów. Serwer działa na prawdę szybko, sprawnie, nie sprawia problemów. Ogólnie - jestem zdecydowanie zadowolony.
To co mnie szczególnie interesowało to wybór panelu zarzązania. Nie musicie mieć obowiązkowo DA, może też być cpanel, a wszystko zaczyna się od darmowego testu. |