Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Ankieta: Natalia Siwiec czy Doda?
Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
Natalia Siwiec
85.71%
18 85.71%
Doda
14.29%
3 14.29%
Razem 21 głosów 100%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

Natalia Siwiec czy Doda? Która ładniejsza?
Zdecydowanie Natalia Siwiec :)
"Jeśli skopiowanie płyty to kradzież, to idąc tym tropem - zrobienie komuś zdjęcia to porwanie" - Anonymous
  Odpowiedz
Dody nie cierpię, za Siwiec nie przepadam. Obie są na tyle atrakcyjne (na swój sposób), że obejrzałbym się za nimi na ulicy i szybko o nich zapomniał. Wolę bardziej naturalne kobiety, bez tego całego blichtru i patyny. Gdyby zmyć im ten makijaż, albo obejrzeć po wschodzie słońca bez makijażu (kiedy budzą się ze snu:)), szybko okazało by się że nie są wcale takie atrakcyjne.
  Odpowiedz
Obie są sobie warte. Szczerze to ani za jedną ani za drugą nie przepadam. Siwiec wygląda jak jakiś naburmuszony kocur, a doda podobnie. Kilogramy tapety :D

Wysyłane z mojego GT540 za pomocą Tapatalk 2
  Odpowiedz
Moim zdaniem Natalia Siwiec jest ładniejsza, bo ta doda,wygląda jak lalka. Sądzi że jej wszystko wolno, ale kiedyś upadnie na ziemie. Jedynie doda potrafi, tylko wymalować się, jakieś maseczki zrobić sobie, oraz makijaże itp...
Przynajmniej Natalia ma więcej, oleju w głowie niż ta doda elektroda.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. 
  Odpowiedz
Hakerzysta napisał(a):Przynajmniej Natalia ma więcej, oleju w głowie niż ta doda elektroda.

Tu się jednak nie zgodzę. Ja stawiam na Dodę nie za wygląd a za intelekt. Nie za to jaka jest przed kamerą ale jaka jest prywatnie.
[Obrazek: Oh_yes_its_free-1338710999.png] ftp://109.196.92.86/Poradniki
user: user
hasło: user

[Obrazek: Userbar-1340978593.png]
Używaj przycisku [Obrazek: postbit_reputation.gif] rozważnie!!!
Zamiast pisać post pod postem użyj przycisku [Obrazek: postbit_edit.gif]

ʎuмızp ozpɹɐq ʇsǝ! ʇɐıмş
  Odpowiedz
Jeśli chodzi o urodę to wybieram Natalię. Nie znam Pań osobiście więc nie będę ich oceniał pod względem charakteru itp.
  Odpowiedz
Nicholas napisał(a):Tu się jednak nie zgodzę. Ja stawiam na Dodę nie za wygląd a za intelekt. Nie za to jaka jest przed kamerą ale jaka jest prywatnie.
Prywatnie to ona jest, taka sama jak przed kamerą. Jej wystarczy że zakręci dwa razy pupą, a wszyscy faceci bujają się w niej, oraz myślą, że jest jakąś, wielką gwiazdą Hollywood.
Większości kasy, to ma za wygląd,niż za swoje piosenki, które tworzy i śpiewa.
Tyle na temat, mam do powiedzenia.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. 
  Odpowiedz
Hm.. wybieram Odette Annable - kto nie oglądał "Hałsa" niech żałuje.
Tak na serio jeśli już porównywać pod względem wyglądu (o charakterze tych pań nie mówię) to oczywiście
wybrałbym bardziej naturalną (pewnie i tak chirurg plastyczny już tam działał) Natalie Siwiec jest po prostu
ładniejsza.
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
  Odpowiedz