Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Nicholas - Portfolio
(08.06.2013, 01:03)Nicholas napisał(a): Ojejku ta tapeta to była katorga... Nie jestem w stanie dokładnie określić ile, ale siedziałem nad tym parę h.

Mam pytanko sam wyhaftowałeś czy w Maya zrobiłeś ??
Życie nie ma ścieżek na skróty.
[Obrazek: 9dLeST2.png]

Odpowiedz
To było robione w Photoshopie.
[Obrazek: jGTeTrj.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Odpowiedz
hehe cały czas mnie to zastanawiało :D
Życie nie ma ścieżek na skróty.
[Obrazek: 9dLeST2.png]

Odpowiedz
Nie ma to jak wyłączenie prądu akurat, gdy Niko od 7-dmiu godzin renderuje projekt... Po prostu super! Auc
Jednak dwie godziny wstecz zapisałem sobie tyle ile wyrenderowało "tak na wszelki wypadek" bo miałem jakieś złe przeczucie :diabel

Przedstawiam Wam... OdjePhone 4S!
[Obrazek: Iphone-1372227591.png]

Oceniać :)

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Odpowiedz
Odjefonik :D Gdzie takiego można nabyć, jest już w sprzedaży ? Może jakieś parametry tego cuda ?
Ile zajęło ci zrobienie tego, w jakim programie robiłeś /
Stop pomagania!
  Odpowiedz
Dwa dni modelowania plus 7 godzin renderingu Auc
Prace na razie robię w C4D. Odstawiłem Maye, ponieważ wydaje się być zbyt zaawansowana. Może kiedyś do niej wrócę.

Odpowiedz
Prace są bardzo ciekawe^^ przyznać muszę, że masz talent do tego :) a odjePhone jest niesamowity *-* chciałabym go mieć w rekach hehehe :D
Ci którzy Cie wspierają, znają na wylot, a jednak nadal kochają...Gdziekolwiek się znajdujesz, Twój świat tworzą Twoi przyjaciele...♥

[Obrazek: 52a49b2b5a5d8.jpg]
  Odpowiedz
Zapalniczka i na dzisiaj koniec ;)

[Obrazek: z-1372252554.png]

Odpowiedz
Yeaa coś z czego zadowolony będę i ja i Buhay :D. Ogólnie wszyscy fani zapalniczek benzynowych będą zachwyceni :)
A we mnie samym wilki dwa oblicze dobra oblicze zła
walczą ze sobą nieustannie wygrywa ten, którego karmię
  Odpowiedz
Teraz tylko czekać jak Buha zacznie mi wytykać szczegóły Haha
Te zapalniczki chyba zna na pamięć ;)

Dzięki Razer za opinię!

Odpowiedz