Proszę o szybką pomoc!
Nie mogę napisać literki "ć"
|
03.06.2011, 08:13
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06.01.2013, 23:02 przez MissFuneral.)
Mam z kompem, bo chcę napisać literkę c z kreseczką, a nie chce mi się i włącza się CATALYST Control Center (czasami się tylko robi występuje to ok. 3 razy w miesiącu).
Proszę o szybką pomoc! Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Sprawdź w ustawieniach karty skróty klawiaturowe. Jak możesz to wyłącz skróty klawiaturowe i nie będzie problemu o ile masz taką możliwość Nic więcej na tę chwilę nie poradzę.
03.06.2011, 08:54
nie da się albo nie umiem przyjdą znajomi do domu to może pokombinujemy i dzięki
03.06.2011, 09:25
menu start->uruchom->wpisz msconfig->uruchamianie i tam odznacz element o nazwie CLI
Uruchom komputer ponownie i powinno działać
03.06.2011, 17:01
Po prostu CCC przywłaszczył sobie taki skrót. Zobacz... Panel sterowania --> Narzędzia administracyjne --> Usługi. Poszukaj tej usługi, kliknij na nią PPM --> Właściwości --> Typ uruchomienia --> WYŁĄCZONY. Zastosuj --> OK
Lub Odpal Panel CCC --> przejdż do zakładki HotKeys --> odznacz skrót CTRL+ALT+C lub zmień w nim literę "c" na inną. Miałem kiedyś to samo i wiem, że któryś sposób mi nie pomógł, ale nie pamiętam jaki.
03.06.2011, 19:57
Saibo, nie wszystkie ATI mają w ustawieniach zakładkę Hotkeys
Pewnie już po problemie ale napiszę że ja mam to zupełnie w innym miejscu.
U mnie nie ma zakładek a tym bardziej HotKeys. U mnie wygląda to tak: Gdzie mogę sobie swobodnie wyłączyć klawisze dostępu. To właśnie te klawisze dostępu służą do określania a potem włączania lub wyłączania funkcji programu za pomocą skrótów klawiszowych. U mnie wystarczy usunąć "haczyk" przy opcji Włącz klawisze dostępu i po kłopocie.
14.06.2011, 20:36
Dziękuje wszystkim ale najbardziej pomógł mi tonyviroos
Dziękuje (03.06.2011, 09:25)tonyviroos napisał(a): menu start->uruchom->wpisz msconfig->uruchamianie i tam odznacz element o nazwie CLI Miałem znowu ten problem i tym razem pomógł mi skrzypas tobie też bardzo DZIĘKUJE a napisał on (04.06.2011, 00:05)skrzypas napisał(a): Pewnie już po problemie ale napiszę że ja mam to zupełnie w innym miejscu.
23.09.2011, 18:53
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06.01.2013, 23:00 przez MissFuneral.)
Zostałem poproszony o napisanie tego tematu, no więc pisze
Mój problem polega na tym, że chyba od zawsze nie mogę napisać literki "ć" (teraz skopiowałem "ć" z Google ), gdy nacisnę Alt + c wyskakuje coś, co zaraz pokażę, tylko screen zrobię (przepraszam, że nie od razu, ale coś przycisnąłem i w połowie pisania umieściło ten temat już jako gotowy, więc go edytowałem i zaraz dodam screen). Edit: Screena jednak nie będzie, ponieważ nie wiem czemu, ale z dwóch stron próbowałem dodać screena i cały czas coś źle... W każdym razie włącza się coś od sterowników. |