Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Nie mogę odinstalować antywirusa
Witam mam pewien problem z antywirusem. Chcę go przeinstalować, bo zaczął mi szwankować (przyznam się ze z mojej winy :<). Gdy go chcę odinstalować, pokazuje mi się to:
[Obrazek: ybqrj4.jpg]

Pewnie żeby to naprawić będę musiał zrobić format kompa, ale jak macie jakieś propozycje, to śmiało można pisać...
  Odpowiedz
Zainstaluj ten program i nim spróbuj odinstalować: http://www.dobreprogramy.pl/Revo-Uninsta...12741.html
Chomik: YouTube | Portfolio deviantART

Odpowiedz
Mam podobny program i przez niego tez nie da się antiwirusa odinstalować robi się to samo co normalnie

Chociaż nie dobra pobrałem go zaraz zobaczę
  Odpowiedz
Ściągnij innego antywirusa, najlepiej Eseta (ESET NOD 32) i przeskanuj komputer. Być może masz wirusa i dlatego antywirus nie chce się odinstalować.
Chomik: YouTube | Portfolio deviantART

Odpowiedz
dobra odinstalowałem tym programem go. Ten antywirus jest dobry ma dobra ocenę tylko ja zrypałem go bo się bawiłem w bibliotece systemowej.....

------------------------------------
Dobra udało mi się odinstalować tamtego i zainstalować nowego antiwirusa ale potem jeszcze go zmienię na tamtego bo był najlepszy

Dzięki za pomoc Rafał ;)
  Odpowiedz