Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Nie mogę wysyłać wiadomości z GG...
Witam. :) Pewnego dnia zadałem tutaj pytanie, czemu tnie mi się komputer, kiedy siedzę na necie jak i na gg. Wiele osób odpowiedziało, że mam zbyt nowe gg, więc musiałem je zmienić. ;) Dzisiaj zainstalowałem sobie Gadu-Gadu 8. Wyglądem odpowiada, szybkością też. Ogólnie jest całkiem spoko. :) Jest tylko jeden mały problem. Kiedy klikam na pewną osobę i i chcę wysłać wiadomość ( czyli klikam enter ) to przenosi mnie tylko do nowej linijki. Jeśli klikam ogólnie myszką na 'wyślij' jest podobnie. Wie może ktoś na czym ten problem polega ?
  Odpowiedz
Czyli w ogóle nie wyślesz wiadomości ??
  Odpowiedz
Tak Lucyfer.
  Odpowiedz
Może ta osoba do której nie możesz wysłać wiadomości, cię zablokowała?
I to jest chyba najbardziej prawdopodobne:)
  Odpowiedz
Prawdopodobnie dzieje się tak, ponieważ masz starą wersję GG, a twój znajomy nową. Proponuję odinstalować GG i zainstalować AQQ. Możesz poprzez AQQ pisać do osób które posiadają komunikator GG.
http://www.dobreprogramy.pl/AQQ,Program,...13034.html
Chomik: YouTube | Portfolio deviantART

Odpowiedz
rafal07000 napisał(a):Prawdopodobnie dzieje się tak, ponieważ masz starą wersję GG, a twój znajomy nową.

Nie o wersję GG znajomego tutaj chodzi a o numer gg, jeśli numer znajomego należy do puli nowych numerów to na komunikatorze GG niższym od wersji 10 nie będziesz w stanie wysłać wiadomości.
  Odpowiedz