Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Nie na temat.
Na tym forum się nie klnie do Ku**y nędzy!!!!!!
Bo podku***cie admina i bany wam wje**e
i ni ch**a na forum nie wejdziecie :D

Odpowiedz
No już kurde powiedzieć nie można.
  Odpowiedz
A no nie można :P
[Obrazek: 7HOfJI1.png]
Niedostępny
  Odpowiedz
Objadłem się i opiłem aż zaraz wybuchnę...
  Odpowiedz
W tą słoneczną niedzielę będę motywował się na jednym :D
[Obrazek: 1157748_492027064227618_175984144_n.jpg?...e=55212951]
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. 
  Odpowiedz
Haker, jak chcesz, to Ci zdradzę w 100% niezawodny sposób na podrywanie lasek. Zawsze działa, nigdy nie zawodzi, jest perfekcyjny.
  Odpowiedz
Sword... widzę w Twojej zagadce liczby pierwsze... widzę w niej fragment szyfru/kodu, widzę Ale... nie chce mi się liczyć, tak szczerze powiedziawszy, zbyt zalatana ostatnio jestem. :) No i na liczbach pierwszych można wykonywać bardzo wiele różnych działań. Może chodzić o oszacowanie iloczynu odcinka, ale jak powiedziałam- nie chce mi się sprawdzać.
Niemniej, Sword- gratuluję, że chciało Ci się nad tym siedzieć. :P
  Odpowiedz
To było pół godzinki,czysta przyjemność, wieczorem przedstawię rozwiązanie.
  Odpowiedz
Nic już. :P
  Odpowiedz
Sword a jak ty mi możesz pomóc jak ty nawet kobity nie masz? :D
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. 
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości