Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Nie na temat.
[Obrazek: hqdefault.jpg]

Odpowiedz
http://odjechani.com.pl/Thread-Oce%C5%84...n=lastpost

Już się boję :diabel
  Odpowiedz
Ja też Haha szczególnie, że mój obecny awatar nie wszystkim się podoba. Dla mnie jest fajny, ale chyba go zmienię...

Odpowiedz
(02.03.2015, 01:16)Swordancer napisał(a): http://odjechani.com.pl/Thread-Oce%C5%84...n=lastpost

Już się boję :diabel

Voilá! Dla Ciebie wszystko, nawet pod wodą. :* :P
  Odpowiedz
A teraz powiem Wam tak- po weekendzie prawdopodobnie odzyskam swój komputer, zatem będę Wam spamować częściej i bez wkurzających mnie literówek.

A dziś po pracy... pakuję hamak...śpiwór... książkę i dobre buty i jadę się zrestartować zdala od internetu, hałasu i wkurzających nieraz ludzi czytając sobie ulubione książki i robiąc długie spacery. Wracam do Was po weekendzie.

P.S.: Zazdrośćcie. :P
  Odpowiedz
Poniekąd tak, chociaż nie do końca. Ten weekend w końcu spędzam z synem :) . Będę miał mały powrót do dzieciństwa :D .
Kształt bez formy; odcień bez koloru
Sparaliżowana siła; gest bez ruchu

[Obrazek: Yhk8Q]
  Odpowiedz
Haker...

Pijany mistrz: Piszesz na forum lepiej, jeśli jesteś na bani. Pod wpływem alkoholu zyskujesz 20% do spamowania. Twoje posty są bardziej błyskotliwe i pełne polotu. Niestety, moderator tego nie rozumie - ryzyko zdobycia bana wzrasta o 50%.
  Odpowiedz
[Obrazek: vNdFsIN.jpg]

(De)manufacture :D
dema, nie wiedziałem, że się reklamujesz Haha

Odpowiedz
Zdjęcie robione patelnią? Wiesz co to ScreenShot? :D
[Obrazek: 7HOfJI1.png]
Niedostępny
  Odpowiedz
Wiem, ale jestem na tablecie...
Może ty wiesz, gdzie na tablecie mam przycisk Print Screen Haha

PS: Jakbym wszedł na kompa, to już by pewnie była inna reklama, więc nie mogłem się powstrzymać :)

Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości