ftp://109.196.92.86/Poradniki user: user hasło: user |
Używaj przycisku rozważnie!!!
Zamiast pisać post pod postem użyj przycisku
ʎuмızp ozpɹɐq ʇsǝ! ʇɐıмş
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Niesłuszne ocenianie plików
|
||
06.08.2012, 17:25
Nie przejmujcie się. Ja nie patrzę na ocenę pliku tylko na nazwę chomika. Są chomiki od których nie pobieram dla zasady, a są chomiki od których nie pobieram bo ich nie znam. Od Was, których wypowiedzi czytam na forum pobieram, bo wiem, że dbacie o jakość. Od kogo nie znam nie pobieram. I dużo osób tak robi. A ta ocena, no cóż...
Używaj przycisku rozważnie!!! Zamiast pisać post pod postem użyj przycisku ʎuмızp ozpɹɐq ʇsǝ! ʇɐıмş Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
06.08.2012, 17:32
Powinna być taka opcja "chcesz ocenić, musisz skomentować" może by to się znudziło i nie oceniali by tych plików, chociaż i takich ludzi nie brakuje którzy by dalej oceniali ...
06.08.2012, 18:28
Witam , fakt te ocenianie to fikcja , mi tez dziś pojechali po ocenach , z tym że ja wiem kto , i nie mogę nic zrobić ,bo oni pobierają filmy z innych chomików
06.08.2012, 22:04
Witam. Dla mnie nie maja znaczenia oceny przy pobieraniu plików, czy ma 1, czy 5 i tak pobieram jak mnie interesuje dany plik. Wystawie ci pare 5 ,aby ci pomóc w likwidacji 1. Pozdrawiam
07.08.2012, 00:51
no daj sznurek do chomiczka - coś tam po piątkujemy, zawsze będzie lepiej wyglądać
07.08.2012, 07:30
Chomik nazywa się YGeek, jednakże już sobie sam z problemem poradziłem.
Ech...
07.08.2012, 12:26
Na pewnym chomiku widziałem screeny z ciekawą wiadomoscią
Czyżby i bot już był do oceniania, czy tylko tak napisał, co o tym myślicie ??
Żeby wszyscy nie patrzyli na OCENY!
Niektórzy na chomikuj Tylko pobierają Pliki to myślą, że ja 1 To Ocena Słuszna. A to jest błąd. Więc ma znaczenie. Ja przestałem na jakiś czas wrzucać pliki a jedynki nadal lecą, nie ma to sensu konkurencja wielka! Chyba będę płacił za jedną 5 - 10 punktów a w sumie możesz w 2 Minutach z 30 5 wstawić to jak By Nie było Znacznie 5 przybywają i lepiej pobrania idą
07.08.2012, 12:52
Ten ciekawy wpis co znalazłeś jest od Kammilu.
On uprzykrza dziewczynie życie od dawna, notorycznie zaniża jej oceny i wypisuje bzdury, to jest chore. |