Nieśmiertelny - Portfolio
|
04.09.2013, 20:49
Hmm, no nieźle, ale bardziej podobają mi się Twoje trójwymiarowe prace. W tych brakuje mi głębi, są takie płaskie i zwyczajne, choć doceniam, że włożyłeś w nie zapewne sporo serca.
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
04.09.2013, 20:52
Nom włożyłem, włożyłem ... Spokojnie mam nadzieję że i takie prace będą ale teraz chciałem coś zrobić w photoshopie
Dzięki za opinie Życie nie ma ścieżek na skróty.
Porównanie między Twoimi pracami w 3d, a tymi płaskimi, to przepaść. Te pierwsze naprawdę zapierają dech w piersiach. Ostatnio gdzieś przeleciał mi przez oczy świetny cytat, że ludzie nie oceniają Twojej ciężkiej pracy, tylko efekty.
04.09.2013, 21:43
No, nieźle to wykombinowałeś, jednak za kolorowo tutaj. Skoro polski orzełek to trzymałbym się czerni, bieli oraz czerwieni - wyszło by świetne połączenie.
Nie mniej jednak doceniam Twoją robote. Widać, że miałeś z tym urwanie łba "Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."
A we mnie samym wilki dwa oblicze dobra oblicze zła
walczą ze sobą nieustannie wygrywa ten, którego karmię
04.09.2013, 22:00
Heh, no tak, wiedziałem, że gdzieś to ostatnio widziałem
04.09.2013, 22:17
Dziś akurat ciemniałem czasu na prace 3d za co przepraszam ale rok szkolny się zaczął i nie było okazji tego spróbować ...
Próbowałem tego orła w 3d zrobić ale 4150 kawałków wklejać osobno do osobnej funkcji w cinemie hmm nie widzi mi się to Jeżeli starczy mi zapału i czasu to może coś wykombinuję zobaczymy . Życie nie ma ścieżek na skróty.
szybcior napisał(a):Dziś akurat ciemniałem czasu na prace 3d za co przepraszamStary, spokojnie, nikt przecież nie ma do Ciebie pretensji o to. Potraktuj to jako wskazówkę na przyszłość Zawsze dajesz z siebie wszystko i jesteś strasznie zawzięty, co pokazałeś nam przy swoich ostatnich pracach. Zajdziesz daleko, to wiem na pewno, ale sam musisz tego chcieć. Robisz to dla siebie i to Ty masz czerpać z tego radość, nie my. Pamiętaj o tym
04.09.2013, 22:29
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04.09.2013, 22:32 przez Nieśmiertelny.)
Ja o tym wiem
Wy to taki miły bonus Ja z tego czerpie radość i to jaką, a przepraszam ponieważ miałem dzisiaj to w planach ale niestety nauczycielki nie popuszczają w końcu 3 gim ... No cóż miejmy nadzieję że jutro zadadzą mniej a jeżeli nie no to 3d zostawię na weekend przynajmniej wtedy powinienem mieć przynajmniej 3/4h dla siebie i grafiki Od 2 dni nie grałem w żadną grę o.O - co u mnie jest dziwne bo zawsze dziennie grałem w kilka gier po 40 min minimum także Edit: Kuba już ci to powiedziałem z kilkadziesiąt razy Grafika to dla mnie zabawa frajda a nie przymus Pozdrawiam. Życie nie ma ścieżek na skróty.
04.09.2013, 23:14
Zmieniłem nazwę Twojego wątku na adekwatną do tematu.
"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze." |