Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Nieśmiertelny - Portfolio
Hmm, no nieźle, ale bardziej podobają mi się Twoje trójwymiarowe prace. W tych brakuje mi głębi, są takie płaskie i zwyczajne, choć doceniam, że włożyłeś w nie zapewne sporo serca.
  Odpowiedz
Nom włożyłem, włożyłem ... Spokojnie mam nadzieję że i takie prace będą ale teraz chciałem coś zrobić w photoshopie :)
Dzięki za opinie :)
Życie nie ma ścieżek na skróty.
[Obrazek: 9dLeST2.png]

Odpowiedz
Porównanie między Twoimi pracami w 3d, a tymi płaskimi, to przepaść. Te pierwsze naprawdę zapierają dech w piersiach. Ostatnio gdzieś przeleciał mi przez oczy świetny cytat, że ludzie nie oceniają Twojej ciężkiej pracy, tylko efekty.
  Odpowiedz
No, nieźle to wykombinowałeś, jednak za kolorowo tutaj. Skoro polski orzełek to trzymałbym się czerni, bieli oraz czerwieni - wyszło by świetne połączenie.

Nie mniej jednak doceniam Twoją robote. Widać, że miałeś z tym urwanie łba ;)
[Obrazek: jGTeTrj.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Odpowiedz
A we mnie samym wilki dwa oblicze dobra oblicze zła
walczą ze sobą nieustannie wygrywa ten, którego karmię
  Odpowiedz
Heh, no tak, wiedziałem, że gdzieś to ostatnio widziałem :)
  Odpowiedz
Dziś akurat ciemniałem czasu na prace 3d za co przepraszam ale rok szkolny się zaczął i nie było okazji tego spróbować ...
Próbowałem tego orła w 3d zrobić ale 4150 kawałków wklejać osobno do osobnej funkcji w cinemie hmm nie widzi mi się to :D

Jeżeli starczy mi zapału i czasu to może coś wykombinuję zobaczymy .

Odpowiedz
szybcior napisał(a):Dziś akurat ciemniałem czasu na prace 3d za co przepraszam
Stary, spokojnie, nikt przecież nie ma do Ciebie pretensji o to. Potraktuj to jako wskazówkę na przyszłość :) Zawsze dajesz z siebie wszystko i jesteś strasznie zawzięty, co pokazałeś nam przy swoich ostatnich pracach. Zajdziesz daleko, to wiem na pewno, ale sam musisz tego chcieć. Robisz to dla siebie i to Ty masz czerpać z tego radość, nie my. Pamiętaj o tym :)
  Odpowiedz
Ja o tym wiem ;)
Wy to taki miły bonus :D
Ja z tego czerpie radość i to jaką, a przepraszam ponieważ miałem dzisiaj to w planach ale niestety nauczycielki nie popuszczają w końcu 3 gim ... :(
No cóż miejmy nadzieję że jutro zadadzą mniej a jeżeli nie no to 3d zostawię na weekend przynajmniej wtedy powinienem mieć przynajmniej 3/4h dla siebie i grafiki :)
Od 2 dni nie grałem w żadną grę o.O - co u mnie jest dziwne bo zawsze dziennie grałem w kilka gier po 40 min minimum także :D

Edit: Kuba już ci to powiedziałem z kilkadziesiąt razy :P Grafika to dla mnie zabawa frajda a nie przymus :)
Pozdrawiam.

Odpowiedz
Zmieniłem nazwę Twojego wątku na adekwatną do tematu.
[Obrazek: jGTeTrj.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Odpowiedz