Co wy na to ??
Nowa funkcjonalność - rozwijana lista podstron
|
02.04.2011, 09:36
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03.08.2012, 01:58 przez MissFuneral.)
Miałbym taką propozycję zmiany dotyczącą listy Zaprzyjaźnionych/polecanych chomików oraz folderów wieloplikowych, a mianowicie innowacja polegałaby na dodaniu rozwijanej listy podstron w tych dwóch miejscach na chomiku. Byloby to bardzo przydatne ponieważ np. chcemy zajrzeć do jakiegoś chomiczka którego mamy w zaprzyjaźnionych/polecanych ale nie pamiętamy dokładnie jego nicku, wiemy jednak na której podstronie znajduje się dany chomiczek. Ja często wchodzę na konta zaprzyjaźnionych chomików które znajdują się na pierwszej lub drugiej podstronie a podstron mam na chwilkę obecną 33 i muszę przeskakiwać z podstrony na podstronę co jest bardzo czasochłonne. Taka Funkcjonalność ułatwiłaby nam chomikom życie
Co wy na to ?? Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
02.04.2011, 09:42
Niewiem komu i po co może się to przydać ale jak dla mnie jest to zbędny dodatek wolałbym w zamian coś jeszcze lepszego... U mnie wygląda to tak iż mam kilka folderów założonych w polecanych chomikach i tak np. mam erotyczne, moje ulubione, reklama , i inne dla mnie to wystarczy co do całej listy gdzie 287 chomików (nie przesadzam) ale gdy tylko chomik jest interesujący leci do danego folderu lub dodaję go ponownie do swojej listy i zawsze mam go na samym początku. Czyli także funduje mu reklamę.
Przyda się czy nie, to zdecydowanie powinno być coś takiego.
Najważniejsze chomiki mam w zakładkach przeglądarki internetowej więc tam na dół nie zaglądam. Ale gdybym chciał, to przewijanie 305 stron ręcznie jest słabe ;D Zbierzmy może listę chomików które się pod tym podpisują i za kilka dni wyślijmy jedną masową wiadomość do Administracji, by się nie powtarzać. Mamy: -Beata -KruchyFix -kerrax -karolekdj -Saibo -mabud73 -skrzypas -kreek Jeśli ktoś jest za niech napisze w poście poniżej albo mi na PW. Będę na bieżąco edytował tego posta.
02.04.2011, 11:33
Ok przyłącze się ...
02.04.2011, 16:08
to ja też się dodam
02.04.2011, 16:24
Mnie też proszę dodać. Funkcja ciekawa, tym bardziej teraz, gdy po obecności na Odjechanych doszło mi sporo zaprzyjaźnionych chomików. Tak jak Kerrax, przeszukuje listę i jest to troszkę uciążliwe przy większej ilości.
|