Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Nowa funkcjonalność - rozwijana lista podstron
Miałbym taką propozycję zmiany dotyczącą listy Zaprzyjaźnionych/polecanych chomików oraz folderów wieloplikowych, a mianowicie innowacja polegałaby na dodaniu rozwijanej listy podstron w tych dwóch miejscach na chomiku. Byloby to bardzo przydatne ponieważ np. chcemy zajrzeć do jakiegoś chomiczka którego mamy w zaprzyjaźnionych/polecanych ale nie pamiętamy dokładnie jego nicku, wiemy jednak na której podstronie znajduje się dany chomiczek. Ja często wchodzę na konta zaprzyjaźnionych chomików które znajdują się na pierwszej lub drugiej podstronie a podstron mam na chwilkę obecną 33 i muszę przeskakiwać z podstrony na podstronę co jest bardzo czasochłonne. Taka Funkcjonalność ułatwiłaby nam chomikom życie :)
Co wy na to ??
  Odpowiedz
Niewiem komu i po co może się to przydać ale jak dla mnie jest to zbędny dodatek wolałbym w zamian coś jeszcze lepszego... U mnie wygląda to tak iż mam kilka folderów założonych w polecanych chomikach i tak np. mam erotyczne, moje ulubione, reklama , i inne dla mnie to wystarczy co do całej listy gdzie 287 chomików (nie przesadzam) ale gdy tylko chomik jest interesujący leci do danego folderu lub dodaję go ponownie do swojej listy i zawsze mam go na samym początku. Czyli także funduje mu reklamę.
  Odpowiedz
Przyda się czy nie, to zdecydowanie powinno być coś takiego.

Najważniejsze chomiki mam w zakładkach przeglądarki internetowej więc tam na dół nie zaglądam.
Ale gdybym chciał, to przewijanie 305 stron ręcznie jest słabe ;D

Zbierzmy może listę chomików które się pod tym podpisują i za kilka dni wyślijmy jedną masową wiadomość do Administracji, by się nie powtarzać.

Mamy:
-Beata
-KruchyFix
-kerrax
-karolekdj
-Saibo
-mabud73
-skrzypas
-kreek

Jeśli ktoś jest za niech napisze w poście poniżej albo mi na PW. Będę na bieżąco edytował tego posta.
  Odpowiedz
Ok przyłącze się ...
  Odpowiedz
(02.04.2011, 10:57)KruchyFix napisał(a): Ale gdybym chciał, to przewijanie 305 stron ręcznie jest słabe ;D

Dokładnie. Jednak czy mi się przyda czy nie, też się przyłącze.
[Obrazek: 98687577.jpg]
[Obrazek: Polska_Flaga.gif] piszę poprawnie
"You think you know me..."

Odpowiedz
Panowie zieloni zostali dodani do listy.
  Odpowiedz
to ja też się dodam
  Odpowiedz
Mnie też proszę dodać. Funkcja ciekawa, tym bardziej teraz, gdy po obecności na Odjechanych doszło mi sporo zaprzyjaźnionych chomików. Tak jak Kerrax, przeszukuje listę i jest to troszkę uciążliwe przy większej ilości.
  Odpowiedz
Powyższe osoby zostały dodane ;)
  Odpowiedz
O ja też bym chciał rozwijane lub przewijane menu z ulubionymi i polecanymi i nawet zamiast tych nieszczęsnych zakładek menu polecanych, których wcale nie używam.
  Odpowiedz