Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
02.11.2013, 17:43 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 02.11.2013, 17:44 przez da Vinci.)
Obrady ekipy skończone! Chcieliśmy przedstawić Wam dwójkę użytkowników, którzy awansują z dniem dzisiejszym do rangi Junior Moderatora! Są nimi Olka, oraz Swordancer!
Wojtka znamy nie od dziś, jest z nami od dawna. Udowodnił nam przez ten czas, że jest człowiekiem konkretnym i bezpośrednim, jak na mężczyznę przystało. Ola natomiast, z każdym dniem zyskuje coraz więcej naszej sympatii, rozświetlając swoją pozytywną aurą każdy wątek, w którym się wypowie. Oboje zyskali naszą sympatię. Jesteśmy pewni, że świetnie poradzą sobie w nowej roli!
Gratulujemy i życzymy powodzenia! Więcej informacji uzyskacie w naszym dziale technicznym.
Ola, nie znam cię długo, ale myślę, że admini podjęli właściwą decyzję. A odnośnie sworda, to świetna osoba na dobrym stanowisku . Wierzę, że sobie poradzicie i z całego serca wam gratuluję! Prawdę mówiąc, miałem cichą nadzieję, że zostanę wybrany ale ekipa podjęła dobry wybór . Gratulacje!
A we mnie samym wilki dwa oblicze dobra oblicze zła
walczą ze sobą nieustannie wygrywa ten, którego karmię