Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Nowi Junior Moderatorzy
Obrady ekipy skończone! Chcieliśmy przedstawić Wam dwójkę użytkowników, którzy awansują z dniem dzisiejszym do rangi Junior Moderatora! Są nimi Olka, oraz Swordancer!

Wojtka znamy nie od dziś, jest z nami od dawna. Udowodnił nam przez ten czas, że jest człowiekiem konkretnym i bezpośrednim, jak na mężczyznę przystało. Ola natomiast, z każdym dniem zyskuje coraz więcej naszej sympatii, rozświetlając swoją pozytywną aurą każdy wątek, w którym się wypowie. Oboje zyskali naszą sympatię. Jesteśmy pewni, że świetnie poradzą sobie w nowej roli! :)

Gratulujemy i życzymy powodzenia! Więcej informacji uzyskacie w naszym dziale technicznym.
  Odpowiedz
Gratulacje Brawo
  Odpowiedz
Free Your Mind!
  Odpowiedz
Gratuluję nowym członkom ekipy Brawo
Otwieramy szampana Piwko
"Wszyscy Kłamią"... - Gregory House
  Odpowiedz
Gratulacje.
To nie było sprawiedliwe ani uczciwe, wręcz przeciwnie było to wybieranie z wyglądu.Która osoba ma najwięcej sympatii itd...
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. 
  Odpowiedz
No proszę Aniodiable - didn't see that coming.
Coś mi się wydaje, że z wyglądu akurat to byłabym pierwsza na odstrzał :)
Free Your Mind!
  Odpowiedz
Ola, widzę, że masz niską samoocenę, a po drugie to nie wygląd się liczy tylko charakter.
  Odpowiedz
Ola, nie znam cię długo, ale myślę, że admini podjęli właściwą decyzję. A odnośnie sworda, to świetna osoba na dobrym stanowisku :). Wierzę, że sobie poradzicie i z całego serca wam gratuluję! :D Prawdę mówiąc, miałem cichą nadzieję, że zostanę wybrany ale ekipa podjęła dobry wybór :D. Gratulacje!
A we mnie samym wilki dwa oblicze dobra oblicze zła
walczą ze sobą nieustannie wygrywa ten, którego karmię
  Odpowiedz
Hakier, Ola jest ładniejsza od Ciebie, a Sword wpadł w oko Vill... Przepraszamy, siła wyższa.
  Odpowiedz
Nie musisz mi się tłumaczyć;)
Siła wyższa - jasne.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. 
  Odpowiedz