Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Nowy Chomikbox.
(20.03.2011, 22:25)download napisał(a): ktoś wie gdzie mam się udać, żeby załatwić sobie nowego chomikboxa???

Wystarczy poczekać na oficjalną odsłonę. Jak już pisałem:

Cytat:Podejrzewam że dostęp do logowania mają tylko osoby wybrane do testowania. Administracja liczyła się z "nielegalnym" rozpowszechnieniem następnej edycji chomikboxa i zrobiła ograniczenia, by nie zaspamowano im poczty z informacjami o działaniu.
  Odpowiedz
Dzięki Kruchy, bo chomikboxa mam ściągniętego od jakiegoś chomika, nie pamiętam nawet jakiego i próbowałem się logować bez żadnego zaproszenia. :)
  Odpowiedz
No niestety ;) Gdyby nie wprowadzili takiego ograniczenia to wersja beta rozniosła by się po chomiku w kilka godzin.
  Odpowiedz
teraz idzie test następnej wersji chomikboxa do pełnej wersji trzeba jeszcze troszkę cierpliwości
  Odpowiedz
Chcesz być testerem wejdź tu link usunięto
Każdy nim może być :)
---
  Odpowiedz
chomikbox nie polecam zamula wysylanie jak wrzucam chomikbox to predkosc wysylania 120kb a jak wrzucam przez przegladarke to mam 250kb
  Odpowiedz
(10.04.2011, 14:33)chudzienki napisał(a): chomikbox nie polecam zamula wysylanie jak wrzucam chomikbox to predkosc wysylania 120kb a jak wrzucam przez przegladarke to mam 250kb

Wszystko zależy od łącza internetowego. U mnie jest wszystko tak jak w poprzedniej wersji.
  Odpowiedz
(10.04.2011, 11:54)szymon1 napisał(a): Chcesz być testerem wejdź tu link usunięto
Każdy nim może być :)
I co myślisz że to pomoże?
Ta strona została utworzona dla innych specjalnych for które zostały upoważnione do składania relacji od użytkowników mających ten program.
Na chwilę obecną udostępnianie linku do chomikboxa 2 jest nielegalne.
Testowanie odbywa się na specjalnych forach pod patronatem portalu chomikuj.pl
Jeśli jesteś zapisany na takim forum to jesteś testerem jeśli nie to jesteś piratem lub lepiej... złodziejem a nie testerem.
Po to ruszyły te specjalne fora aby skrzynka odbiorcza portalu chomikuj.pl nie była obciążana niepotrzebnymi meilami od setek użytkowników mających problem z obsługą programu.
Szymon1 złamałeś zasadę bycia testerem.
Testerzy są zobowiązani do testowania programu chomikbox2 i w razie wystąpienia problemu maja zgłaszać te informacje do administratora forum dla testerów.
Jeśli należysz do forum testerów to zgoda a jeśli nie to gdzie chcesz zostawić swój feedback? Na księżycu? Portal chomikuj.pl nie zyczy sobie aby zaśmiecano ich pocztę meilami w stylu "Mam problem z chomikboxem w wersji 2".
Na forach dla testerów są specjalni upoważnieni administratorzy którzy współpracują z portalem chomikuj.pl
Na takim forum zgłaszane są błędy i ewentualne potwierdzenia od innych że taki błąd sie powtarza także u nich.
Potem wysyłane są zbiorcze zgłoszenia a następnie powstaje łatka dla programu dzięki czemu ostateczna finalna wersji jest tuż tuż.
W razie pytań o moja tożsamość: Tak jestem uprawnionym testerem, otrzymałem link od administratora forum testowego, zostawiam swój feedback na forum testowym, wszelkie informacje o tym forum są tajne, wszelkie linki do for i do specjalnej testowej wersji chomikboxa są tajne, zabrania się podawania ukrytych linków.

Pozdrawiam.

EDIT 2011-04-18:
Link jest dostępny publiczne jak i forum testowe programu chomikbox.
  Odpowiedz
a to nie wiedziałem bo nie czytałem tego ;p
---
  Odpowiedz
To Szymon trzeba pierwsze pomyśleć za nim się coś napisze.
  Odpowiedz