Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Nowy Chomikbox.
Dokładnie tak wiem o tym tak się składa ze brat jest testerem tego chomikboxa chomik coloit77
i tak się składa ze na tej stronce jest taka adnotacja
Cytat:Testy nowej wersji programu ChomikBox. Testy w gronie zamkniętym, proszę więc nie udostępniać programu osobom postronnym.
  Odpowiedz
Dziś rano moj Chomikbox zaaktualizował sie do wersji 2.0 :)
jest możliwośc pobierania całych folerdów :)

Już jest :) zapraszam do pobrania go z mojego chomika :) http://chomikuj.pl/Deiw/---+ChomikBox+2.0+---
  Odpowiedz
(14.04.2011, 17:11)Deiw napisał(a): ...Już jest :) zapraszam do pobrania go z mojego chomika :)
Nowy Chomikbox u Ciebie ma rozmiar 24,3 MB wiec aby go pobrać należy mieć odpowiedni zapas transferu a to jest bez sensu.
Nowy Chomikbox jest możliwy do pobrania w całości za darmo TUTAJ bez zużywania transferu i bez obdarowywania kogoś niepotrzebnymi punktami.
  Odpowiedz
Jest również wersja portable,jeśli ktoś będzie ową zainteresowany proszę napisać tutaj udostępnie link.
  Odpowiedz
ściągnęłam tego nowego chomikboxa wczoraj - wszystko działało, dzisiaj rano także dopóki go nie zamknęłam - nie chciał się uruchomić, zdeinstalowałam go i znów zainstalowałam - dalej ten sam problem - nie chce się uruchomić, żadnego komunikatu ani nic podobnego ;/ nie mam pojęcia czemu tak się dzieje
podpowiedziałby mi ktoś o co chodzi? :)
pozdrawiam
  Odpowiedz
Potrzebne jest logowanie się na kilka chomików.
  Odpowiedz