Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Oceń mnie po avatarze
Cicha woda - teoretycznie spokojny, praktycznie - nie do ogarnięcia :D
Lubisz żartować, masz żyłkę awanturnika, chciałbyś mieć większa władzę niż masz.
  Odpowiedz
:D niezła zabawa :)
Chyba jedna z lepszych.

Lubisz podobać się facetom, lubisz być chwalona, doceniasz ludzi, którzy zwracają na Ciebie uwagę. :)
Inteligentna, drapieżna, wiesz czego chcesz.
  Odpowiedz
Admin - fajny gość, towarzyski i lubiący pożartować. :D
  Odpowiedz
(23.05.2012, 17:29)swordancer napisał(a): Vilandra - Po awatarze z Neverwinter Nights skojarzyłem cię z postacią z tej gry którą przedstawia, a więc zaciekła, odważna, inteligentna i o silniej wierze.:D
Ludzi z forum jednak trudno oceniać, a już na pewno po awatarze, bo tu i w "realu" są często znacznie inni. Tak czy inaczej fajna zabawa ;)

Oceniamy poprzednika, nie tylko mnie :D (chyba, że w jednym momencie z adminem napisaliście i dlatego dwa razy o mnie wyszło) ;)

Jesteś spokojny ale inteligentny. Jesteś wzrokowcem, posługujesz się intuicją i przeczuciem.
  Odpowiedz
Vilandra napisał(a):chyba, że w jednym momencie z adminem napisaliście i dlatego dwa razy o mnie wyszło

Właśnie tak było, za długo miałem otwartą kartę odpowiedzi, bo majstrowałem coś w innej zakładce. Napisałem już coś o adminie i poprawiłem. :)

Vilandra - Po awatarze z Neverwinter Nights skojarzyłem cię z postacią z tej gry którą przedstawia, a więc zaciekła, odważna, inteligentna i o silniej wierze.:D
Ludzi z forum jednak trudno oceniać, a już na pewno po awatarze, bo tu i w "realu" są często znacznie inni. Tak czy inaczej fajna zabawa ;)
  Odpowiedz
Potworny, panujący, czasem nie do powstrzymania :P
  Odpowiedz
WazzUp10/Lucyfer - podstępny, lubi ludzi zwodzić, a panienki uwodzić :diabel:D
  Odpowiedz
Szybki i zwinny. Miły, ale jak trzeba to dokopie. Interesują go rzeczy niezwykłe, niewytłumaczalne. Lubi zastanawiać się nad czymś, na co odpowiedź nigdy nie jest jednoznaczna. Taki współczesny Indiana Jones :D
  Odpowiedz
Kusząca i pociągająca urodą ale z drugiej strony zaradna i drapieżna Wysmiewa

ps. Oceńcie teraz mnie po nowym awatarze :)
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga. 
Strona z tapetami na pulpit - polecam
  Odpowiedz
Jakiś inwalida z protezą prawej ręki i lewej nogi?
[Obrazek: Oh_yes_its_free-1338710999.png] ftp://109.196.92.86/Poradniki
user: user
hasło: user

[Obrazek: Userbar-1340978593.png]
Używaj przycisku [Obrazek: postbit_reputation.gif] rozważnie!!!
Zamiast pisać post pod postem użyj przycisku [Obrazek: postbit_edit.gif]

ʎuмızp ozpɹɐq ʇsǝ! ʇɐıмş
  Odpowiedz