ps. Dzięki Blachu82 dawno się tak nie uśmiałem
Strona z tapetami na pulpit - polecam
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Oceń mnie po avatarze
|
26.05.2012, 12:38
Pełen wiedzy, którą potrafi skrycie ukryć ale także wykorzystać.
ps. Dzięki Blachu82 dawno się tak nie uśmiałem
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga.
Strona z tapetami na pulpit - polecam Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
26.05.2012, 12:43
Weteran walczący, śmieszny, mały zwierz z czarnym pasem Karate
Hmmm spamidło jakich mało.
Styl pisania zmienia się co jakiś czas tak jakby z jednego konta korzystały dwie osoby. Być może 13-16 latek.
Czekoladowy Baron - mądry, udziela się rzadko, ale ja coś napisze to nie ma zmiłuj
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga.
Strona z tapetami na pulpit - polecam
27.05.2012, 12:46
Mały rozbójnik, poczucia humoru mu zapewne nie brakuje. Dusza towarzystwa, zawsze ma coś do powiedzenia.
P.S. Do poniższego cytatu: Mistrzostwo świata Niczym nieskrępowana asertywność, jest w dzisiejszych czasach na wagę złota... (26.05.2012, 19:30)CzekoladowyBaron napisał(a): Hmmm spamidło jakich mało.
- Piękna
- Inteligenta, - Odważna przez duże O - Przepraszam za określenie "kobieta z jajami" - Intrygująca - Z dobrą intuicją - Oczytana - O szerokim spektrum zainteresowań <==== ale zdanie I jak sama o sobie pisze: Krytyczna, wymagająca, czasami słodka, (lubię słodkości) czasem upiorna - ale zawsze z tego zadowolona... No dobrze co złego to nie ja i przywołuję się do porządku. Przepraszam jeżeli uraziłem jakimś zwrotem.
Tajemnicza, sexy, dążąca do ustalonego sobie celu, wesoła ale z nutką drapieżności.
"Wszyscy Kłamią"... - Gregory House
03.06.2012, 02:17
Lubiący adrenalinę, niespokojny, mroczny .
03.06.2012, 09:10
Kochająca zwierzęta (koty), opiekuńcza
Strona z tapetami na pulpit - polecam |