Awatar - 8 Wygląda inteligentnie
Nick - 6 Jakoś mi do ciebie nie pasuje ale ok
Podpis - 6 Lepszy by był bez tuska
Użytkownik - 8 Fajny temat zrobiłeś i jesteś bardzo pomocny. Równy gość z Ciebie!
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Oceniamy Użytkowników
|
03.08.2013, 17:10
Woofer
Awatar - 8 Wygląda inteligentnie Nick - 6 Jakoś mi do ciebie nie pasuje ale ok Podpis - 6 Lepszy by był bez tuska Użytkownik - 8 Fajny temat zrobiłeś i jesteś bardzo pomocny. Równy gość z Ciebie! Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
03.08.2013, 17:26
adikus955
Avatar- 9/10 Lajtowy, prezentuję odjechaną osobowość Nick- 6/10 Dość średni, podobnie jak Nicholasowi-cyferki mi nie leżą, ale nie jest źle Podpis- Brak Użytkownik-8/10 Zauważyłem, że w porządku z Ciebie koleś, oby tak dalej
03.08.2013, 20:22
Koniak
Avatar: 8/10 Fajny i gustowny Nick: 9/10 Pasuje do avataru Podpis: 6/10 Dobry Użytkownik: 7/10 Spoko użytkownik łɐʍoɹıʍɐz ʇɐıʍś ʎłɐɔ
Signal
łɐʍoɹıʍɐz ʇɐıʍś ʎłɐɔ ----------------------------------- Avatar: 6,5/10 - Nie jest źle chociaż mogło być lepiej. Nick: 4,5/10 - Niestety nie podoba mi się ten nick. Podpis: 7/10 - nie musiałem szukać lustra mimo wszystko podoba mi się. Użytkownik: 6,5 - zobaczymy co dalej... "Bądź dobrej myśli, bo po co być złej" - Stanisław Lem.
03.08.2013, 20:57
woofer
Avatar: 5/10 Nie przypomina mi CB jesteś bardziej "czyniący" niż "myślący" Nick:6/10 Lubie schludne nicki zaczynające się wielką literą Podpis: 2/10 Całkiem nie potrzebny ten Tusk na końcu Użytkownik: 7/10 Wymyślasz dużo zabaw łɐʍoɹıʍɐz ʇɐıʍś ʎłɐɔ
03.08.2013, 21:20
woofer
Avatar: 7/10 Chciałem mieć takie wąsy Nick:5/10 Nie lubię nicków zaczynających się małą literą... Podpis: 2/10 Nie na widzę kreskówek, szczególnie donalda ;p Użytkownik: 7/10 Kreatywny
03.08.2013, 21:36
Nie umiecie oceniać po kolei oceniać?
Michał Avatar: 7,5/10 - podoba mi się do tego ta kolorystyka. Nick: 7/10 - prosty i to mi się podoba. Użytkownik: 7,5/10 - podobasz mi się, w sensie merytorycznym, oby tak dalej... "Bądź dobrej myśli, bo po co być złej" - Stanisław Lem.
03.08.2013, 22:57
Nick: 6/10 Jakoś Mnie nie pociąga
Avatar: 7/10 Fajny ciekawy i tajemniczy Podpis: 6/10 Nieczego Sobie, lecz również usunąłbym "Donaldzie Tusku" Użytkownik: 8/10 masz wiele naprawdę ciekawych pomysłów Pzdr
A we mnie samym wilki dwa oblicze dobra oblicze zła
walczą ze sobą nieustannie wygrywa ten, którego karmię
Razer
Avatar - 7 fajny nawet Nick - 10 Razer jest najlepszy! Cały sprzęt mam z niego. Podpis - 7 pasuje do awka Użytkownik - 6 bo wogóle cie nie znam ale wydajesz sie spoko
Adikus955
Nick - 7 - Z faktu, że jest to ciekawe połączenie Twojego imienia i pseudonimu Numerek na końcu, podobnie jak innym, również mi się nie podoba. Awatar - 8 - Heh, pasuje do Ciebie. Chyba Ty nadajesz mu tę pozytywną aurę Podpis - Nie ma Użytkownik - 9 - Jesteś tutaj nowy, ale bardzo cieszy mnie, że nasze forum zainspirowało Cię do samorozwoju. Masz ode mnie wielkiego plusa za ambicje. Rozmawialiśmy prywatnie na ten temat, wierzę, że dasz radę przerobić materiał. Stać Cię na to Powodzenia, Adi! |