Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Oceniamy Użytkowników
szybcior

Awatar:
[Obrazek: 4zjkzkg42257mish51hh.png?dateline=1384431351]

Awatar: 5/10 - Jak dla mnie to trochę babski ten awatar
Sygnatura: 5/10 - Napis jak napis, ale podejrzewam że nie są to Twoje słowa więc powinny byś umieszczone w cudzysłowu
Nick: 5/10 - nic mi nie mówi
Użytkownik 8/10 - Trochę dziecinny, ale chociaż zabawny. Można się pośmiać i przyjemnie spędzić czas na SB np ;)
  Odpowiedz
[Obrazek: 92681276124208626969.png?dateline=1385063441]
Avatar: 3/10 - Mi się nie podoba, ale to moje zdanie
Sygnatura - 6/10 - Sygna ma takie sobie wymiary ale bmw nawet :P
Nick - 5/10 - Już mówiłem o nim ale jeżeli jest od nazwiska to fajnie wyszło :D.
Użytkownik - 9/10 - Niemniej bardzo Cię lubię, czasem nawet znajdujemy wspólne tematy :)
A we mnie samym wilki dwa oblicze dobra oblicze zła
walczą ze sobą nieustannie wygrywa ten, którego karmię
  Odpowiedz
Cassius napisał(a):Avatar: 3/10 - Mi się nie podoba, ale to moje zdanie

Mi się też nie podoba :P, ale zostałem zmuszony do jej umieszczenia. Jak będę miał chwilę czasu to coś sobie zrobię :P

Cassius napisał(a):Sygna ma takie sobie wymiary
Co do sygnatury to ona po staremu ma większe wymiary a jak zmniejszyłem aby po nowemu można było ją umieścić to tak kiepsko wyszło, ale to samo co wyżej coś zrobię nowego w wolnej chwili, chyba że może ktoś mi zrobi :P.

Cassius:

[Obrazek: avatar_8993.jpg?dateline=1385405623]

Awatar 5/10 - Wolał bym coś związane z motocyklami jak w sygnaturce
Sygnatura 7/10 - Wszystko fajnie, choć lepiej by było jak by było bardziej kolorowo.
Nick 5/10 - Nic mi nie mówi :D
Użytkownik 9/10 - Lubię Cie można pogadać o wszystkim, pośmiać się i pożartować, wprowadzasz pozytywną atmosferę na forum.
  Odpowiedz
GiBSON

[Obrazek: 93377434050573326815.png]

Avatar: Brak, co do poprzedniego to śmiało wystawiłbym dobrą siódemkę.
Sygnatura: 6 - W sumie może być, jest dobrze.
Nick: 7 - Na pewno lepszy od poprzedniego, myślę że zasługujesz na taką ocenę, podoba mi się.
Użytkownik: 6 - chwiejna ocena, jeśli chcesz to wypowiesz się jak należy a najczęściej w gierkach i innych pierdołach z Twoją forumową partnerką, tak? Mysli do gier i zabaw jak najbardziej.
"Bądź dobrej myśli, bo po co być złej" - Stanisław Lem.
  Odpowiedz