Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Odjechane radio Maxnuta.pl
|
12.11.2012, 19:49
Na samym początku myślałam, że to wirus mi coś robi z kompem i włączyła mi się jakaś muzyka w dodatku brzmiało jak disco polo. No najlepszy ten club kanał.
![]() ![]() Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
12.11.2012, 21:46
admin napisał(a):Pod Firefoxem jest gorzej ponieważ włącza się tam dźwięk i od razu wyłącza. Pracują nad tym. Pod IE jest jeszcze więcej do zrobienia. W Maxnuta wiedzą co mają robić więc pozostaje czekać na efekty.Ja jak masowo otwierałem z 10 kart różnych wątków to miałem takie przerywane dźwięki. Dzięki, że już to usunąłeś. Z radia korzystałem, ale nie na forum tylko wchodziłem na stronę główną maxnuta i w oddzielnej karcie grało. Na forum jest to całkowicie zbędne, ponieważ i tak się wyłącza jak otwierasz inny temat (odświeżasz stronę). Wystarczy, że umieścisz gdzieś mały baner, który będzie przenosił na ich stronę i kto będzie chciał to sobie włączy radio w oddzielnej karcie.
14.11.2012, 00:17
Dziś wstawiliśmy poprawiony player. Nie powinien już się samoistnie włączać, nie powinien już pod Firefoxem wydawać pojedynczych dźwięków. Dodatkowo został opracowany popup, który będzie dostępny również z innego miejsca na forum. Zmiany spowodowały jednak małą dysfunkcję, a mianowicie główny kanał StyleFM nie włączy się jako pierwszy. Mamy jednak nadzieję, że nie będzie to w jakiś szczególny sposób uciążliwe. Oczywiście wszelkie błędy i uwagi proszę nadal zgłaszać w tym wątku.
14.11.2012, 08:57
Można
![]() ![]()
25.11.2012, 14:23
Dzisiaj coś 2 kanały nie grają ...
Club i Kids, reszta jest ok, pewnie AP padł ^^
25.11.2012, 15:15
Potwierdzam, jak raz dzisiaj chciałem posłuchać tego kanału Club i nie działa.
Nawet się nie łączy więc nie wiem, coś musiało paść. PS. WazzUp nie jesteś przypadkiem uploaderem na RedMusic.pl? ![]() Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
25.11.2012, 15:19
Z ciekawości wbiłem na stronę radia, i na panelu pisze:
![]() PS: Nie to nie ja.
25.11.2012, 15:31
Masz słabą pzreglądarkę
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
25.11.2012, 15:33
Maxnuta to jedno z lepszych stacji radiowych wg. Mnie
![]() Można tam spotkać przemiłych ludzików na czacie i nie tylko. Audycje są bardzo fajnie prowadzone przez wyjątkowych prezenterów i prezenterki też są ![]() ![]() Tak więc wbijać śmiało ![]() a w szczególności na audycje Brusa niedziela godz.20:00 kanał club - nie przegap !
25.11.2012, 15:36
Witaj Beti.
Super, tylko radio ma w chwili obecnej awarię jak widzę. ![]() |