Ale wolałabym by się to samo nie włączało.
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
|
Odjechane radio Maxnuta.pl
|
|
12.11.2012, 19:49
Na samym początku myślałam, że to wirus mi coś robi z kompem i włączyła mi się jakaś muzyka w dodatku brzmiało jak disco polo. No najlepszy ten club kanał.
Ale wolałabym by się to samo nie włączało.
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
12.11.2012, 21:46
admin napisał(a):Pod Firefoxem jest gorzej ponieważ włącza się tam dźwięk i od razu wyłącza. Pracują nad tym. Pod IE jest jeszcze więcej do zrobienia. W Maxnuta wiedzą co mają robić więc pozostaje czekać na efekty.Ja jak masowo otwierałem z 10 kart różnych wątków to miałem takie przerywane dźwięki. Dzięki, że już to usunąłeś. Z radia korzystałem, ale nie na forum tylko wchodziłem na stronę główną maxnuta i w oddzielnej karcie grało. Na forum jest to całkowicie zbędne, ponieważ i tak się wyłącza jak otwierasz inny temat (odświeżasz stronę). Wystarczy, że umieścisz gdzieś mały baner, który będzie przenosił na ich stronę i kto będzie chciał to sobie włączy radio w oddzielnej karcie.
14.11.2012, 00:17
Dziś wstawiliśmy poprawiony player. Nie powinien już się samoistnie włączać, nie powinien już pod Firefoxem wydawać pojedynczych dźwięków. Dodatkowo został opracowany popup, który będzie dostępny również z innego miejsca na forum. Zmiany spowodowały jednak małą dysfunkcję, a mianowicie główny kanał StyleFM nie włączy się jako pierwszy. Mamy jednak nadzieję, że nie będzie to w jakiś szczególny sposób uciążliwe. Oczywiście wszelkie błędy i uwagi proszę nadal zgłaszać w tym wątku.
14.11.2012, 08:57
Można
? Można . Nareszcie jak wchodzę na forum , nie atakuje mnie w progu "Biały Miś" . To że muszę sam wybrać stację której chcę słuchać ( jeśli chcę ) , to akurat mi zupełnie nie przeszkadza .
![]()
25.11.2012, 14:23
Dzisiaj coś 2 kanały nie grają ...
Club i Kids, reszta jest ok, pewnie AP padł ^^
25.11.2012, 15:15
Potwierdzam, jak raz dzisiaj chciałem posłuchać tego kanału Club i nie działa.
Nawet się nie łączy więc nie wiem, coś musiało paść. PS. WazzUp nie jesteś przypadkiem uploaderem na RedMusic.pl?
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
25.11.2012, 15:19
Z ciekawości wbiłem na stronę radia, i na panelu pisze:
![]() PS: Nie to nie ja.
25.11.2012, 15:31
Masz słabą pzreglądarkę
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
25.11.2012, 15:33
Maxnuta to jedno z lepszych stacji radiowych wg. Mnie
![]() Można tam spotkać przemiłych ludzików na czacie i nie tylko. Audycje są bardzo fajnie prowadzone przez wyjątkowych prezenterów i prezenterki też są Ksymenka o mega zjawiskowym głosie a Andzia ma dobrą nawijke ![]() Tak więc wbijać śmiało a w szczególności na audycje Brusa niedziela godz.20:00 kanał club - nie przegap !
25.11.2012, 15:36
Witaj Beti.
Super, tylko radio ma w chwili obecnej awarię jak widzę.
|
| Podobne wątki… | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
| Player Maxnuta.pl | adam-as | 6 | 3 101 |
26.11.2012, 16:37 Ostatni post: Jarus |
|
| Odjechane Święta - tylko z nami! | Karol | 5 | 3 556 |
25.12.2011, 11:26 Ostatni post: Karolina90 |
|