Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Odświeżenie chomika.
  Odpowiedz
Oszustwo, nie oszustwo, ale punkty lecą :P

(08.02.2015, 00:05)Swordancer napisał(a): "Te pliki są tylko plikami pokazowymi, nie zawierają nic. Są dodane po to, by pokazać wielkość prawdziwego pliku." ?? Really? Facepalm
To tylko takie usprawiedliwienie, żeby administracja się nie czepiała i nie zablokowała.

Odpowiedz
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
  Odpowiedz
Zgodze się z B0hazardem na temat kombinowaniu z plikami, ponieważ za każdym razem gdy jestem zmuszony coś ściągnąć z chomikuj po otworzeniu winrar'a widze dużo bezsensownych, rzeczy jakimi są pliki muzyczne i nie jest to jeden czy dwa jest ich o wiele więcej.
Jeśli chodzi o dział na temat chomikuj, to uważam, że nie ma potrzeby, aby istniał ponieważ dla większości osób które korzystały z chomika, ten portal nie istnieje, warto by było poszperać w internecie i poszukać 'nowego punktu zaczepienia', aby zwiększyć ruch :)
[Obrazek: 7HOfJI1.png]
Niedostępny
  Odpowiedz
(07.02.2015, 23:54)nalkubaxd5 napisał(a): Jesteś pewien że to ten screen?

Co do androidplus.
Jestem w trakcie chomikowania wszystkich gier (przy okazji sam pare pobrałem ;)). Bynajmniej masz błąd w nazwie folderu "Google Play Story Mod" --- nie Story a Store.

Dzięki wielkie! Chyba śpiący byłem, że nie wyłapałem tego błędu :P
Niedostępny
  Odpowiedz