Co do jego miejsca pracy - też mi się nie wydaje, aby znalazł zatrudnienie w "normalnej" firmie, aczkolwiek co innego w branży artystycznej, rozrywkowej, muzycznej, filmowej, ogólnie w showbiznesie, czy jak pisze niikii - w salonach tatuażu, piercingu.
Piercing + tatuaże na twarzy
|
11.09.2012, 18:46
Nie miałabym problemu, żeby się pokazać z takim kolesiem na ulicy, ale raczej bym go nie pocałowała... Bałabym się, że mu coś tam urwę albo sama się skaleczę. Ale tak serio - dla mnie to jest okaleczanie, oszpecanie samego siebie i nie szanowanie swojego ciała. Sama w życiu bym sobie czegoś takiego nie zrobiła. Tatuaż, kolczyk, jeden, dwa - ok, ale to, co ten chłopak sobie zrobił z twarzą... Pierwsze, co mi się nasunęło na myśl, jak go zobaczyłam - po co? No i jak on takim nosem oddycha?!
Co do jego miejsca pracy - też mi się nie wydaje, aby znalazł zatrudnienie w "normalnej" firmie, aczkolwiek co innego w branży artystycznej, rozrywkowej, muzycznej, filmowej, ogólnie w showbiznesie, czy jak pisze niikii - w salonach tatuażu, piercingu. Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i... (21.11.2011, 22:03)Karol napisał(a): czy bylibyście w stanie zrobić coś takiego?Nigdy w życiu czegoś takiego bym sobie nie zrobił . i nie mam w planie zrobienie sobie takich tatuaży . . I ten ktoś na zdjęciu się oszpecił , i wygląda jak dziwoląg . A również nie mam w planie przebijania sobie uszów itd .
20.09.2012, 00:29
Niee, ja bym na pewno takiego czegoś sobie nie zrobiła :L
Mam w planach tatuaż i lekki piercing ucha ale to tyle Gościu moim zdaniem po prostu się oszpecił. (swoją droga musi to nieciekawie wyglądać jak ma katar :L ) |