Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Piercing + tatuaże na twarzy
Nie miałabym problemu, żeby się pokazać z takim kolesiem na ulicy, ale raczej bym go nie pocałowała... Bałabym się, że mu coś tam urwę albo sama się skaleczę. ;) Ale tak serio - dla mnie to jest okaleczanie, oszpecanie samego siebie i nie szanowanie swojego ciała. Sama w życiu bym sobie czegoś takiego nie zrobiła. Tatuaż, kolczyk, jeden, dwa - ok, ale to, co ten chłopak sobie zrobił z twarzą... Pierwsze, co mi się nasunęło na myśl, jak go zobaczyłam - po co? No i jak on takim nosem oddycha?!

Co do jego miejsca pracy - też mi się nie wydaje, aby znalazł zatrudnienie w "normalnej" firmie, aczkolwiek co innego w branży artystycznej, rozrywkowej, muzycznej, filmowej, ogólnie w showbiznesie, czy jak pisze niikii - w salonach tatuażu, piercingu.
  Odpowiedz
(21.11.2011, 22:03)Karol napisał(a): czy bylibyście w stanie zrobić coś takiego?
Nigdy w życiu czegoś takiego bym sobie nie zrobił . i nie mam w planie zrobienie sobie takich tatuaży . . I ten ktoś na zdjęciu się oszpecił , i wygląda jak dziwoląg . A również nie mam w planie przebijania sobie uszów itd .
  Odpowiedz
Niee, ja bym na pewno takiego czegoś sobie nie zrobiła :L
Mam w planach tatuaż i lekki piercing ucha ale to tyle :P
Gościu moim zdaniem po prostu się oszpecił. (swoją droga musi to nieciekawie wyglądać jak ma katar :L )
[Obrazek: 3aa6a412f2f8c5f15ec9f5f23f4da4ac.png]
The strength is in the warrior, not in the weapon
  Odpowiedz