Może jakieś fotki?
![[Obrazek: tatoo-1342128724.jpg]](http://img.liczniki.org/20120712/tatoo-1342128724.jpg)
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Plażowa moda - odjechane stroje na 2012 rok.
|
12.07.2012, 23:34
Czy Wasz strój na plażę jest równie odjechany?
Może jakieś fotki? ![]() Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Tak adminie, spodziewajmy się takich zdjęć jak powyżej
![]() Co do mojego stroju, to są to szorty i tyle wystarczy. Może zamieszczę jakieś zdjęcie jak będę na plaży. ![]() "Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."
13.07.2012, 00:14
Takie jak powyższe zdjęcia są piękne.
Ja osobiście preferuję na sobie tylko kąpielówki takie jak np. te: ![]() Hehe admin wczoraj tematów narobił i dzisiaj udostępnia je ![]()
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga.
Strona z tapetami na pulpit - polecam
23.04.2013, 20:58
Admin z tego co pamiętam ta fotka to avatar znanego chomika Rossass na kontach Upload
![]() ![]()
A we mnie samym wilki dwa oblicze dobra oblicze zła
walczą ze sobą nieustannie wygrywa ten, którego karmię |