Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Plik pobierany za punkty nie transfer
Witam..

Mam pytanie jak dodać plik który pobiera punkty a nie transfer, widziałem gdzieś na jakimś chomiku i gość zamiast:
[Obrazek: skrin]
tam gdzie 53,7 MB miał 1900 punktów. Jak tak zrobić ? Glupi
  Odpowiedz
To się nazywa "Platforma wydawców"

Po zapisaniu się do Platformy – wydawca może zgłaszać do niej pliki, które są publikowane przez użytkowników bez jego zgody. Każdy taki plik wydawca może podmienić na własny, zawierający taki sam utwór w pożądanej formie (w przypadkach filmów są podmieniane na 3 minutowe trailery). Zgłoszone w ten sposób pliki będą dystrybuowane użytkownikom odpłatnie - każde pobranie/obejrzenie zawartości takiego pliku będzie wiązało się z opłatą na rzecz wydawcy.

A żeby tak się stało musisz zostać włączony do takiej dystrybucji plików przez administrację chomika. Informacje powinieneś dostać na PW. Kiedy? Tego nie wiem.
  Odpowiedz