Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Pliki Fake
Uważajcie na film "Jak się pozbyć Cellulitu?" wszystkie pliki na chomiku o tej nazwie to pliki specjalnie źle nazwane, służące do nabijania punktów. Odkryłem to przypadkiem kiedy to zachomikowałem od kogoś ten film i ktoś ode mnie go pobrał po czym zostawił komentarz o treści "To Nie ten film" po przeczytaniu tego komentarza podejrzałem pliczek w chomikowym pleyerze i okazało się że jest to film "Fractures" od razu zmieniłem jego nazwę na prawidłową po czym zmieniłem nazwę folderu w którym ten film się znajdował. Chcąc znaleźć ten film podejrzałem wszystkie dostępne na chomiku wersje tego filmu ( Przynajmniej tak nazwane) i się okazało ze każda z wersji jest fałszywym plikiem. Nie dajcie się nabrać na ten film :)
  Odpowiedz
Dzięki za info ale jak niektórzy zdążyli zauważyć takich plików jest mnóstwo na chomiku :D
  Odpowiedz
Dzięki za info.

@Up
Prawda, trzeba uważać na takie pliki.
  Odpowiedz
Dziękuję za ostrzeżenie, podobnie było z filmem "weekend".
:)
[Obrazek: Polska_Flaga.gif] piszę poprawnie
YOU'LL NEVER WALK ALONE.

Odpowiedz
Jak ktoś choć trochę ogarnia to zawsze powinien zobaczyć 10cio minutową próbkę filmu. Nie byłoby wtedy nieprzyjemnych sytuacji. Gorzej jak tej próbki nie ma, ale na to też jest rada...

Ale, mimo wszystko dzięki za ostrzeżenie.
[Obrazek: 98687577.jpg]
[Obrazek: Polska_Flaga.gif] piszę poprawnie
"You think you know me..."

Odpowiedz
Demo filmiku raczej jest, czasem są wyjątki, że się nie chce "załadować". Czasem również zaraz po wrzuceniu pliku na chomika nie wyświetla się demo, jednak po kilku godzinach wszystko powinno być ok.
  Odpowiedz
Można zrobić gdzieś listę i przy okazji wyszukiwarkę złych chomików
Miało by to działać na zasadzie: wchodzisz na jakiegoś chomika kopiujesz jego nick wklejasz i już wiesz fake czy nie
  Odpowiedz