Ankieta: Skąd znalazłeś się na forum? Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie. |
|||
Z fanpage na Facebooku. | 0 | 0% | |
Z linka od znajomego na innej stronie/forum. | 3 | 25.00% | |
Szukałem wielotematyka no i znalazłem, w google. | 2 | 16.67% | |
Z top-listy mybb, forum reklamowego. | 1 | 8.33% | |
Z reklamy na Youtub. | 0 | 0% | |
Z innej strony, napisz jakiej! | 1 | 8.33% | |
Z portalu Chomikuj.pl | 5 | 41.67% | |
Razem | 12 głosów | 100% |
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie | [Wyniki ankiety] |
Po co komu Odjechani?
|
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
04.12.2012, 16:27
Oczywiście z Chomikuj trafiłam na Odjechanych :-) szukałam kodów do chomikowych rozmów, a kiedyś kody takie były dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników. No i siłą rzeczy musiałam się zarejestrować :-) ale wcale tego posunięcia nie żałuję.
Ja też trafiłem tu dzięki chomikowi .Więc tak reklamowałem swojego chomika i patrze na jakimś chomiku.
Nie pamiętam jego nazwy jest baner "Odjechani.com.pl' więc wszedłem i się zarejestrowałem . I wcale nie żałuję.Na początku byki takie robiłem ,że masakra .Poprawiłem ją dzięki pomocy MissFuneral i Vilandry. Wcale się nie podlizuje .
06.12.2012, 17:54
Jako jedna z nielicznych nie trafiłam tu z chomika ;D Jak zatem się tu znalazłam? Przez Google. Wpisałam hasło: jak zamontować licznik rowerowy i trafiłam na ten wątek. Później jakoś tak mi się tu zostało
Staram się pisać poprawnie
26.02.2013, 01:25
Widzę że wątek zaczął powoli umierać śmiercią naturalną , więc odświeżam.
Od tamtego roku dołączyło już do nas trochę osób, a może i stali bywalcy się wypowiedzą na pytanie zawarte w pierwszym poście tego wątku .
26.02.2013, 11:44
Widzę, że jestem w zdecydowanej mniejszości nie będąc "chomikującą". Szukałam informacji o technicznej stronie założenia bloga i takim sposobem trafiłam tutaj. Przejrzałam wcześniej fora gdzie delikatnie mówiąc był "burdel" i niestety zarówno użytkownicy jak i administracja niewiele sobie z tego robili. U "odjechanych" znalazłam wiele ciekawych tematów ( do czytania wszystkich nikt nie zmusza) oraz osoby, które służą pomocą i radą zwłaszcza takiemu laikowi jak ja So I`m here!
26.10.2013, 18:58
Na początku mojego postu chciałbym aby ten wątek został przypięty.
A pytanie brzmi skąd się wziąłeś na forum? Proszę głosować oraz uzasadniać głosy "Bądź dobrej myśli, bo po co być złej" - Stanisław Lem.
Z chomikuj się dowiedziałam o forum
Free Your Mind!
26.10.2013, 19:30
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26.10.2013, 19:30 przez Nieśmiertelny.)
Ja tak samo jak Jarus szukałem rozwiązania swoich problemów z chomikiem
Po części też zostałem bo szukałem forum wielotematycznego Potem gdy poznałem tyle wspaniałych ludzi nie mogłem odejśc Życie nie ma ścieżek na skróty.
27.10.2013, 03:32
A ja chciałem aby Kuba mi pomógł, bo znam go osobiście, ale ze względu na to że kiedyś działałem mu na nerwy, nie chciał w ogóle ze mną gadać, dlatego wykorzystałem forum , żeby naprawić swoje błędy. Udało się i napisałem później Kubie, że to ja i jego stosunek do mnie się zmienił. Jestem wypity strasznie, ale mówię to szczerze. Jestem Twoim dłużnikiem Kuba i dziękuję za wszystko!
piszę poprawnie
|