Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Temacik taki trochę z przymrużeniem oka. Nie boimy sie przecież abstrakcji co nie ??
Wyobraźcie sobie że macie propozycje otrzymania rangi admina na forum odjechani.com.pl Okres na jaki macie mieć rangę ma wynosić 2 tygodnie czasu
Oczywiście sie zgadzacie bo zaprzepaścić taka sytuacje to grzech
Co byście zrobili na forum jako admini? Jakie były by wasze pierwsze kroki na forum ??
Mało tego wyobraźcie sobie taki scenariusz że Admin mówi wam że macie pełną samowolkę w działaniach na forum i bez względu na konsekwencje możecie robić co chcecie. Admin daje wam również pełnię uprawnień na forum od banowania po kasacje całego forum Co robicie ?? Kogo banujecie w pierwszej kolejności ??
Raczej próbowałbym zrobić coś dla rozwoju i rozkręcenia forum. Jakieś konkursy, ankiety, żeby jakoś zmusić Was do większej aktywności. Przyciągnąć tutaj większą liczbę fachowców z różnych dziedzin, żeby użytkownicy łatwiej mogli znaleźć tu odpowiedzi i rozwiązania problemów.
Dwa tygodnie to i tak za mało na zrobienie rewolucji .
Nie wiem czy dobrze kombinuję, bo Ty zasugerowałeś zakres uprawnień "od banowania po kasację całego forum" . No to jak tak, to masz ode mnie bana - za wprowadzanie pesymizmu .
jarusrogus napisał(a):Raczej próbowałbym zrobić coś dla rozwoju i rozkręcenia forum. Jakieś konkursy, ankiety, żeby jakoś zmusić Was do większej aktywności. Przyciągnąć tutaj większą liczbę fachowców z różnych dziedzin, żeby użytkownicy łatwiej mogli znaleźć tu odpowiedzi i rozwiązania problemów.
Też jestem takiego zdania. Ostatnio jest coraz mniej aktywnych użytkowników i przydałoby się w jakiś sposób na to wpłynąć.
Naprawdę podniecają Was jakieś tam rangi na forum?
Przecież to tylko i wyłącznie ranga, pomysły możecie podsyłać adminom nawet jako zwykli szarzy użytkownicy.
Zadałbym nieco inne pytanie, co zmieniłbyś/zmieniłabyś gdybyś był/a właścicielem Odjehchani.com.pl?
Powiedz mi kto by się starał coś zmienić przez 2 tygodnie nie mając z tego żadnych profitów?
Osobiście nawet bym takiej rangi nie przyjął - wyrosłem z takich "nagród", nie jara mnie to.
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
23.03.2013, 18:52 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 23.03.2013, 18:53 przez dimix.)
Zrobiłbym jakiś konkurs, i jakoś ożywił forum... ciągle siedzą tutaj Ci sami ludzie, nie ma nic ciekawego, MONOTONNOŚĆ.
Powiedzcie mi, kiedy forum organizowało jakiś konkurs ? Ja sam już przeglądam to forum tylko okazyjnie, nic tu ciekawego nie ma. Jestem szczery i możecie mnie hejtować. Wisi mi to.
KONIEC KROPKA.