chudzienki napisał(a):CzekoladowyBaron nie martw się twojego chomika nikt nie skopiuje
O to się nie martwię. Nie zależy mi na tym.
chudzienki napisał(a):podrabiacza znanego chomika ja tego bym tak nie nazwał to są chomiki co za darmo ci robią reklame i zarabiają dla ciebie punkty
Nie zgodzę się z tym twierdzeniem. Oczywiście zależy to od różnych przypadków.
Przytoczę tutaj wypowiedź właścicielki chomika violet-full
Cytat:Ja wcześniej byłam pod nazwą "chomiczka-25", nie wszystkie jednak osoby, które dodały mój avatar (jako chomiczka-25) wiedzą o zmianie i nie zmieniły mojego avka ani linku... Istnieje inna chomiczka pod nazwą "Chomiczka-25" i ma podaną na stronie datę założenia chomika (w informacji "o mnie..." jest potwierdzenie). Data jej założonego chomika jest wcześniejsza! i to jest dziwne, ponieważ ja zakładając chomika nie powinnam wg zasad chomikuj.pl w ogóle posiadać takiej nazwy (serwis powinien wyszukać jej nazwę i przy rejestracji poinformować mnie, że taka nazwa już istnieje)... Nie mam jej tego za złe, ale jak np. chciałam jeszcze raz założyć chomika pod starą nazwą "chomiczka-25" to wtedy było ostrzeżenie, że już taki chomik jest. Także wszystkie linki, które odnosiły się do mnie, odnoszą się teraz do niej ...
Było wiele osób, które pamiętają mnie pod starą nazwą i nie pamiętam wszystkich, które mnie dodały, ale ostatnio zawitałam do dawnej znajomej i poinformowałam ją, że już jestem "Violett-Full", ale nie chciała mi wierzyć, myślała, że ja to tamta i od tamtej pobierała pliki No cóż... Uważam, że portal chomikuj.pl powinien odróżniać duże i małe litery, bo chociaż wtedy nie byłoby problemu