Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

[Pokaz] Jak cię mogą nabrać na punkty
No to tak, każdy z was pewnie natrafił na naciągaczy, i ciekawe ilu z was nabrało się na chomików co podają się za tych co nie są, udają poszkodowanych, a to tylko słowa aby cię naciągnąć i wymusić od ciebie jak najwięcej punktów.
Na chacie, z żartów zaistniała pewna sytuacja, która mogłaby być nauczką jak i dla poszkodowanego, jak i was wszystkich.
O to rozmowa która powstała w chacie:

Są tu cenzuralne słowa, więc niepełnoletnim wstęp wzbroniony

[Obrazek: chatscr-1343432073.jpg]

No i tak się nabrał nasz kolega, oczywiście punkty mu oddałem:
[Obrazek: ssdf-1343432177.jpg]

Uważajcie na naciągaczy, bo łatwo się nabrać Ok

P.S.

a tak między nami, kolega jeszcze się nie kapnął

[Obrazek: bjd-1343432231.jpg]
[Obrazek: 30829.png]
  Odpowiedz
No tylko pogratulować inteligencji :D
A tak na poważnie to należy uważać na każdym kroku, gdyż nigdy nie wiemy co jest po 2 stronie monitora ;)

Hehe aż mnie brzuch boli od śmiania Haha

Good job chłopiaki Ok
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga. 
Strona z tapetami na pulpit - polecam
  Odpowiedz
hah ;] było ciekawie no, ale żeby nabrać druga osobę długo przekonywać nie trzeba jak widać wyżej w rozmowie ;] więc uważajcie no naciągaczy ... nie dawajcie pkt jak tego kogoś nie znacie, tak samo jest w życiu nie dawać kasy naciągacza, którzy kasę maja ale dorabiają na wódkę itp.
  Odpowiedz
Haha ale ciekawa historia ;p
  Odpowiedz
Wciągająca historia powinniście książkę o tym napisać ;p
łɐʍoɹıʍɐz ʇɐıʍś ʎłɐɔ
  Odpowiedz
Hehe przydałoby się np. pt. " Jak szukać frajerów" ale to była pokazówka :D więc nie ma się czego na razie bać ;p
  Odpowiedz
Ale mnie nabrałeś lupastro :D . Na przyszłość nie daj cie się na brać :)
  Odpowiedz
hehe raden___ a mi przelejesz bo też potrzebuje hahahaha :D
  Odpowiedz
Dziecinada! Ile Wy żartownisie macie lat? Pytam z czystej ciekawości.

To, że raden__ dał się tak łatwo wrobić, to już inna rzecz. Serio uwierzyłeś w poletko marihuany i oddanie nerki? :OO

(27.07.2012, 19:48)raden__ napisał(a): Ale mnie nabrałeś lupastro :D

Nie dość, że Cię podpuścili na czacie, to jeszcze założyli wątek żeby się ponabijać, a Ciebie to cieszy? Gratuluję postawy.
  Odpowiedz
  Odpowiedz