Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Poszukuję Beta testerów do nowego projektu
Witam
Poszukuję beta testerów do mojego nowego projektu, wymagania:
- Dobra reputacja
- Posiadanie FB z minimum 100 like (niezbędne do testów).
- Znajomość php mile widziana.
- Posiadanie paypal mile widziane (przyda się do testów).
- Znajomość języka angielskiego (serwis będzie w j. polskim i angielskim).

Niestety nie zdradzę na razie szczegółów odnośnie projektu ale mogę napisać, iż będzie to serwis zarobkowy dla ludzi posiadających swoje profile na FB.

Osoby zainteresowane proszę o zgłaszanie swojej kandydatury w tym temacie, skontaktuję się z wybranymi osobami na PW (jeśli będą chętni).
Zainteresowanie widzę konkretne, na prawdę tak trudno teraz znaleźć kogoś kto by coś za darmo chciał testować ?
Wydaje mi się, że nikt się nie zgłasza ponieważ tutaj mało osób na tym forum zna php, albo jest po prostu leniwy :)
[Obrazek: 7HOfJI1.png]
Niedostępny
(15.01.2015, 21:04)SmileyPL napisał(a): Wydaje mi się, że nikt się nie zgłasza ponieważ tutaj mało osób na tym forum zna php, albo jest po prostu leniwy

Nikt się nie zgłasza bo są leniwi, znajomość php mile widziana ale nie wymagana ale po co ktoś ma brać udział za free w testach skoro lepiej czekać i liczyć że ktoś coś da za free co potwierdza ten temat http://odjechani.com.pl/Thread-oddam-kon...#pid136940
Mogłeś przecież napisać, że oddasz konto jednemu z testerów i podejrzewam, że znaleźliby się chętni.
Pospamować ewentualnie na chomikuj z linkiem do tematu i coś pewnie by drgnęło.
[Obrazek: Y3AbJ8Z.jpg]
(16.01.2015, 03:25)Jarus napisał(a): Mogłeś przecież napisać, że oddasz konto jednemu z testerów i podejrzewam, że znaleźliby się chętni.
Pospamować ewentualnie na chomikuj z linkiem do tematu i coś pewnie by drgnęło.

Gdybym chciał ludzi z chomikuj to bym tak zrobił, chciałem kogoś z tego forum ale już znalazłem na innym forum gdzie ludzie są bardziej chętni do pomocy a nie tylko do brania za free.

Temat do zamknięcia.
Dużo tu mamy leni. Haha Zamykam. :)