Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Powiadomienie z Sony
Wysłałem wiadomość, że zgłoszę wymuszenie kasy na policję i tak do dzisiaj nie odpisują i mam spokój, i nic nie piszą
  Odpowiedz
a gdzie wysłałes na e-mail czy na pw chomikuj???
  Odpowiedz
Ten napis "Wiadomość administracyjna" mogę sobie wkleić również w własne PW usuń to co masz usunąć i już.
[Obrazek: Kd6SQvD.png]
  Odpowiedz
to co mam robić czekać aż napisze???
a jak nie napisze i gliny przyjadą ??
  Odpowiedz
Ludzie zastanówcie się, a przede wszystkim przeczytajcie inne tematy które o tym mówią. Zasada jest prosta, udostępniasz nielegalne pliki to musisz się liczyć z tym, że karząca ręka sprawiedliwości kiedyś może cię dopaść. Ale na to są odpowiednie procedury, jeśli nie dostaniesz wezwania z imienia i nazwiska na swój adres domowy, to możesz to wszystko olać i spokojnie spać.
  Odpowiedz
aha to spoko :D
a nie moga mnie przypadkiem namierzyć czy cos w tym stylu ??
  Odpowiedz
Mogą, jak im Ci na Tobie zależy :) Jak Cię namierzą to Ci list przyślą.
  Odpowiedz
ale czy na pewno ??
bo stawka jest za wysoka ;/

czy warto skasować konto na chomikuj???
punkty oczywiście prześle
  Odpowiedz
No tak, przecież każdy ma swój adres IP ... chyba że się mylę, niech wypowie się ktoś inny żeby potem nie było :P
  Odpowiedz
jeszcze jedno pytanie... moga mi zabrac kompa przez to??
  Odpowiedz